Cu toate motoarele în plin!

Progresul Bucov - Atletic United Ploiești 0-9 (0-4)

Cu gândul numai la promovare, elevii antrenorilor Cristi Burlacu și Mihai Negreanu au fost de departe vioara întâi în acest joc de Cupă. A fost o repetiție utilă în fața unei formații aflată la jumătatea clasamentului în Superliga B Prahova. În această înfruntare, poarta echipei gazdă a fost perforată de: Ţânţaru (2), Chiș (2), Nicolae (2), Jitaru, Mihăilă, Vintilă. La finalul partidei, antrenorul Cristi Burlacu a spus: ”Pentru noi a fost primul meci oficial din acest an. Am întâlnit un adversar facil care nu ne-a pus probleme. Am controlat în totalitate jocul și acum ne gândim numai la campionat, acolo unde ne-am propus o evoluție cât mai bună la capătul căreia ne dorim promovarea”.



Pe aceași lungime de undă s-a aflat și Alex Oprea (foto) care a declarat: ”Pentru noi a fost un joc în care de la început am pornit favoriți și drept urmare scorul reflectă diferența de valoare din teren. Ne dorim să pornim cu dreptul în campionat și obiectivul nostru nu poate fi decât promovarea. Ne așteaptă jocuri foarte grele și important este să le luăm pas cu pas”.  

În acest joc, distribuția ploieștenilor a fost următoarea: Marinică - Burlacu, Oprea, Nițu, Mihăilă, Bencea, Jitaru, Nicolae, Chiș, Ţânţaru, Vintilă. Au mai fost folosiți: C. Stanciu, O. Stanciu, Anghel, Ghiță și Stoica. După această victorie facilă, ploieștenii vor aborda returul sezonului de primăvară la finele săptămânii viitoare când vor întâlni în deplasare formația CSO Teleajenul Vălenii de Munte.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu