Rezultat surpriză!

C.S. Blejoi - Tricolorul Breaza 2 - 3 (1 - 1)


În plin proces de pregătire, elevii antrenorilor Costin Plăvache și Laurențiu Urdea au fost oaspeții jucătorilor de la C.S. Blejoi, formație ce activează în eșalonul cu numărul trei al fotbalului românesc. Contrar așteptărilor, ținând cont de nivelul valoric la care activează cele două grupări, chiar dacă gazdele au avut un început mai bun de joc, reușind să deschidă scorul, jucătorii din Breaza au revenit pe tabelă prin golul lui Duricu. În mitanul secund, oaspeții au evoluat cu mult curaj și în consecință s-au impus prin punctele marcate de Yasin și Roșu.

În această partidă, Tricolorul a avut următoarea formulă de început: Neacșu - Stoica, O. Gheorghe, Toader, Musea, Roșu, Duricu, Popa, Stefănoiu, Dumitru, Yasin. Au mai evoluat: Barbu - C. Gheorghe, Ioniță (toți trei nedepășind pragul junioratului).

La capitolul sosiri, până acum se pot menționa numele lui: Barbu (F.C. Petrolul), Yasin, Atănăsoaie și Buleardă (ultimii trei de la Metaloglobus). 


La final, “principalul“ Costin Plăvache (foto) a declarat: “Practic am întâlnit o formație superioară valoric. Consider că a fost un joc util în care am putut rula toți jucătorii valizi pe care îi am la dispoziție. Din păcate în acest moment am mai mulți accidentați. Noi dăm credit tinereții dar în același timp ne dorim și rezultate“.

Următorul test al brezenilor se va consuma la finele săptămânii viitoare atunci când vor întâlni formația C.S. Mănești.

Foto CSO Tricolorul Breaza 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu