Ultimul test înaintea debutului de sezon!

A.F.C. Bănești - Triumf Poiana Câmpina 4 - 2 (2 - 0)



După două săptămâni numai de antrenamente trupa antrenată de Ciprian Copilu și Octavian Gânju a continuat seria jocurilor de verificare. Partida cu liderul Superligii B Prahova a reprezentat pentru băneșteni un ultim test înaintea jocului de Cupă programat la finele săptămânii viitoare în compania echipei Unirea Cocorăști Colț. Cele două formaţii au oferit o dispută interesantă, cu multe goluri, încheiată cu victoria formației din Bănești  care a punctat prin Bridinel (2) și Nae (2). Pentru Triumf a marcat Dumitrache și M. Negreanu. În prima parte a jocului antrenorul Ciprian Copilu a folosit următoarea formulă de joc: A. Negreanu - Nichifor, Merluță, Banu, Albină, Puchea, Ilioiu, Copilu, A. Georgian, Bridinel și Nae. Au mai jucat: Burlacu, Socet, Rareș, Marzea. De partea cealaltă, Vali Bunea a aliniat următorul 11: Ilie - Radu, A. Dumitru, Burchi, G. Dumitru, Bunea, Bălan, Alexe, M. Negreanu, Dumitrache, Stan. Au mai fost folosiți: Vintilă, Marcu, Pop, Matincă, Turcu, Tăndălache.

Pe marginea acestui joc și despre obiectivul în noul sezon care bate la ușă, antrenorul Ciprian Copilu (foto) a spus: ”A fost un joc util înaintea startului de sezon. Sunt mulțumit de prestația elevilor mei, de pofta lor de joc de care au dat dovadă. Alcătuim un grup frumos care jucăm de plăcere și din pasiune. Ca obiectiv avem o clasare în primele 5 poziții ale clasamentului dar înainte de toate, pentru iubitorii de fotbal din Bănești și numai, vrem să practicăm un fotbal frumos, un fotbal de calitate”.

Legat de joc și așteptările asupra viitorului sezon, Vali Bunea (foto) a ținut să precizeze: ”Un test util pentru noi, împotriva unei echipe bune dintr-un eșalon superior nouă. Avem încredere că de la meci la meci jocul echipei noastre se va situa pe o linie ascendentă și la final vom realiza promovarea, adică obiectivul pe care ni l-am propus”.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu