Un amical reușit!

A.F.C. Bănești - C.S. Cornu 2 - 3 (1 - 1)


Sâmbătă dimineața, sinteticul din incinta căminelor de la Petrol a fost luat din nou cu asalt. De această dată s-au aflat față în față două colege de serie care la finalul sezonului de toamnă a Ligii A Prahova au terminat pe primele poziții în clasament. Per ansamblu a fost o înfruntare specifică acestei perioade de pregătire în care actorii de pe gazon au încercat să se ridice la pretențiile celor două conduceri tehnice. După o primă repriză egală, prin golurile semnate de A. Chivu, respectiv Gheorghe, echilibrul s-a menținut și în actul secund dar în ultimele secvențe ale jocului cornenii au făcut diferența. Pentru învingători au marcat Anghel și Marin, respectiv C. Chivu. 

La capitolul nume noi, A.F.C. - ul s-a prezentat cu Burlacu (C.S. Câmpina), Vasile (C.S. Cornu), Rareș (revenit), Dumitrache (Petrolistul Boldești), D. Burchi (junior din pepiniera proprie). În lipsa “principalului“ Ciprian Copilu, “secundul“ Octavian Gânju a trimis în teren pe: Negreanu - Nichifor, Merluță, Albină, Ilioiu, Banu, Chirilă, Burlacu, Vasile, Puchea, A. Chivu. Pe parcurs au mai fost introduși: D. Burchi, Rareș, Socet, Marzea, C. Chivu, Dumitrache.

De partea cealaltă, formația corneană condusă de pe margine de Dragoș Mihalache a început cu: Cojocaru - Neacșu, Butoiu, Filip, Micu, Zamfir, Iancu, Anghel, Gheorghe, Șovăială, Marin. A mai jucat și Savu.


A fost un amical reușit, apreciat și de antrenorul Dragoș Mihalache (foto) care la final a declarat: “Sunt mulţumit de prestația jucătorilor mei. Nu stăm prea bine din punct de vedere numeric și încercăm să completăm unele posturi. În continuare acordăm mare atenție acestei pregătiri de iarnă și așteptăm să înceapă campionatul“.

Evident, agenda celor două competitoare cuprinde noi meciuri de verificare. Băneștenii vor încrucișa armele cu Petrolul `95 în timp ce cornenii vor înfrunta o echipa de juniori din cadrul clubului F.C. Petrolul.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu