Victorie la scor!

C.S. Câmpina - Atletic United Ploiești 4 - 7 (1 - 1)


După ce în cursul săptămânii, jucătorii echipei Atletic United au trecut de Unirea Bascov, scor 1-0 prin golul înscris de Adrian Ilie, elevii antrenorilor Cristian Burlacu și Mihai Negreanu au revenit acasă în cursul zilei de sâmbătă, dintr-un cantonament desfășurat la Curtea de Argeș. Imediat după debarcare, ziua de duminică a fost declarată una lucrătoare, aceștia bifând un nou amical, de această dată pe sinteticul câmpinean în compania C.S. - ului din localitate. A fost un meci plăcut ochiului în care golurile au făcut deliciul puținilor spectatori prezenți în tribună. Acuzând inerenta oboseală după stagiul de pregătire recent încheiat și lipsa unor piese grele din angrenajul echipei, fotbaliștii ploieșteni au primit o replică notabilă din partea gazdelor care au cedat definitiv ostilitățile în ultima parte a jocului. Pe acest fond, golurile oaspeților au fost marcate de Ţânţaru (3), Chiș (2), Adrian Ilie, Ștefan Radu. În acest joc, distribuția ploieștenilor a fost următoarea: Marinică - Chiș, Burlacu, Oprea, Mihăilă, Bencea, Anghel, Radu Ștefan, Horia Nicolae, Ţânţaru, Adrian Ilie. Au mai fost folosiți: Vintilă și Stanciu.

Adrian Vintilă și Ștefan Radu, doi importanți jucători de la A.F.C. Bănești și Alexandru Chiș de la C.S. Blejoi au fost noutățile momentului la formația Atletic. 


Legat de cantonamentul care a încheiat recent o primă etapă a pregătirilor din această pauză competițională, antrenorul Mihai Negreanu (foto) a spus: “Am avut parte de un cantonament util din toate punctele de vedere desfășurat în condiții foarte bune. Băieții au răspuns la toate comenzile și așteptăm evoluții pe măsură. Intenționăm să mai aducem încă doi jucători și în continuare încercăm să acumulăm cât mai mult în această perioadă de pregătire“. 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu