Debut cu dreptul!

Viitorul Predeşti - C.S. Şotrile 0-2 (0-1)


Debutul de sezon a însemnat pentru echipa lui Alin Dinu o deplasare pe terenul unei formații care încă mai speră la evitarea retrogradării. Avertizați să ia jocul în serios, fotbaliștii din Şotrile au interpretat o partitură care în multe momente a pus mari probleme gazdelor și care în final a condus la un succes meritat. În primul act, beneficiind și de avantajul vântului, gazdele l-au pus la grea încercare pe portarul advers dar de fiecare dată acesta s-a remarcat. Echilibru s-a rupt în minutul 30, atunci când în urma unui corner de pe partea dreaptă executat de Cristi Rada, Alexandru Savu a fost omul potrivit la locul potrivit, și din 6 metri, pe o respingere a portarului advers, a trimis mingea în ațe. În actul secund, oaspeții au avut inițiativa și au mărit avantajul prin Gabi Lupu, în urma unui penalty acordat pentru fault asupra lui Cristi Rada. Finalul partidei putea să aducă un nou gol în favoarea oaspeților dar pătrunderea lui George Badea nu a avut finalitatea dorită.

La finalul acestei confruntări, Alin Dinu (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a spus: ”I-am rugat pe băieți să repete evoluția din ultimul amical. Ei au înțeles, s-au dăruit și iată că am reușit să debutăm cu dreptul. Mi-a plăcut comportamentul lor în teren. Urmează un meci de la care am aceleași așteptări”.  

Tot pe marginea acestei partide, Ovidiu Toporaş (foto), organizatorul de competiții al formației oaspete a declarat: ”A fost un meci plăcut ochiului cu faze la ambele porți. Am jucat împotriva unei formații care nu reflectă locul pe care îl ocupă în clasament. Băieții au fost motivați și consider că evoluția lor se situează pe o linie ascendentă. Aștept în continuare aceași determinare din partea lor”.

Distribuția oaspeților a avut următoarea componență: Țapu - Filip, Corneanu, Savu, C. Rada, Lupu (cpt), Drăgan, Baciu, Badea, F. Rada, Nedelcu. Au mai fost folosiți: Ungureanu, Năstase și Bucura. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când pe stadionul ”Rafinăria”, Gabi Lupu & Co. vor primi vizita jucătorilor de la A.S. Gorgota.

 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu