Dezamăgire în tabăra gazdelor!

Atletic United - C.S. Pãuleşti 1-1 (1-0)


Indiscutabil, capul de afiș al etapei l-a constituit meciul de la Băicoi acolo unde gazdele au primit vizita liderului la zi din Liga A Prahova. Pe un frig pătrunzător, în fața unui public avid de fotbal, cele două competitoare s-au străduit să-și onoreze cărțile de vizită, miza fiind cele trei puncte puse în joc. Aflați la un ecart de patru lungimi în spatele liderului, elevii antrenorilor Cristian Burlacu și Mihai Negreanu au încercat să forțeze victoria, obiectiv realizat până la pauză prin golul marcat de Tânțaru. Repriza secundă s-a desfășurat tot în nota de dominare a gazdelor dar cei din Păuleşti au reușit să restabilească egalitatea în minutul 80. Finalul a aparținut formației din Băicoi care putea da lovitura prin Bencea și Oprea dar șuturile acestora au nimerit vinclul porții adverse. Evident, rezultatul mulțumește formația oaspete, care iese cu fața curată dintr-o dispută cu una dintre contracandidatele la promovare. La finalul partidei, ”principalul” Cristi Burlacu a spus: ”Suntem dezamăgiți de rezultat după ce am avut meciul în mână. Am avut multe ocazii pe care nu am reușit să le finalizăm iar la o fază la care am dat dovadă de lipsă de organizare am primit golul egalării. În continuare, nu abandonăm lupta și vom juca la victorie toate meciurile care au mai rămas de disputat”.

În aceași notă cu antrenorul său s-a aflat și Alexandru Mihăilă (foto) care a declarat: ”Ce pot să spun? Sunt supărat pentru rezultat. Am controlat în totalitate jocul și din păcate s-a irosit multe oportunități de a înscrie. Mai sunt multe puncte puse în joc și nu ne rămâne decât să privim cu încredere următoarele confruntări. Nu mai avem voie să facem pași greșiți”.  

Primul ”11” aruncat în luptă de Cristi Burlacu a avut următoarea componență: Marinică - Burlacu, Oprea, Nițu (cpt), Mihăilă, Jitaru, Bencea, C. Stoian, Chiș, Vintilă, Tânțaru. Pe parcursul partidei au intrat Ad. Ilie, Nicolae și Radu.

După acest joc, Nițu și colegii lui sunt așteptați la Breaza de către o formație care și-a propus același obiectiv, adică promovarea într-un eșalon superior al fotbalului românesc. Așadar, se anunță o nouă înfruntare de gradul zero pe stadionul ”Parc” din Breaza care în mod normal ar trebui să fie full la ora jocului.


Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu