Înfrângere severă pentru gazde!

Tricolorul - Atletic United 0-3 (0-1)

Aflate în lupta directă pentru promovare, la patru puncte distanță de lider, confruntarea de pe stadionul ”Parc” a avut o miza deosebită. Pentru cele două competitoare, un rezultat de egalitate ar fi însemnat practic îndepărtarea de obiectiv și micșorarea șanselor de a ocupa un loc sub soare. În aceste condiții, meciul a fost unul viu disputat în care fiecare echipă a făcut multă risipă de energie pentru cele trei puncte puse în joc. În prima repriză gazdele au încercat să împingă jocul cât mai mult spre poarta lui Marinică însă oaspeții au lovit în minutul 22. A fost o centrare de pe banda stângă la care Chişi, din 8 metri, a reluat la semi înălțime în dreapta lui Iscru. În minutul 75 Ştefănoiu a fost eliminat pentru două cartonașe galbene. Chiar dacă au căutat cu insistență egalarea, gazdele au ”picat” în minutul 83, atunci când noul intrat Radu nu l-a iertat pe Iscru din 5 metri. Mai mult, în minutul 85, Tânțaru este faultat în careu și tot el înscrie din penalty un gol care închide tabela.

► Tricolorul: Iscru - Musea, Ov. Gheorghe (cpt), Toader, Stoica, Roșu, Duricu, Dumitru, Ştefănoiu, Yasin, Vișan. Au mai jucat: C. Gheorghe, Dumitrache și Ioniță.

Antrenori: Costin Plavache și Laurențiu Urdea.

► Atletic: Marinică - Burlacu, Oprea, Nițu (cpt), Mihăilă, Jitaru, Bencea, C. Stancu, Chiși, Vintilă, Tânțaru. Pe parcursul partidei au intrat: Anghel, O. Stancu și Radu.

Antrenori: Cristian Burlacu și Mihai Negreanu.

Pentru Ov. Gheorghe & Co. urmează un joc în deplasare, în compania formației C.S. Brazi, în timp ce fotbaliști de la Atletic vor primi vizita formației Tinerețea Izvoarele.

Declarații după meci:

Costin Plãvache (antrenor Tricolorul): Am întâlnit o formație cu experiență. Jocul nostru a alternat. Au fost unele momente de dominare dar și unele mai puțin reușite. Am plătit tribute lipsei de experiență. Ne pare rău că nu am reușit să-i dedicăm o victorie lui Marius Vișan cu ocazia zilei sale de naștere dar promitem că ne vom revanșa. Vreau să mulțumesc și publicului, dar și galeriei noastre care a fost lângă noi și a creat o atmosferă frumoasă

Cristian Burlacu (antrenor Atletic): Un meci echilibrat cu șanse de partea noastră. Suntem mulțumiți de rezultat și în continuare încercăm să fim în grafic. Ne concentrăm la fiecare meci și vom încerca să obținem cât mai multe puncte

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu