Misiune ușoară pentru Atletic!

Atletic United - Tinerețea Izvoarelor 6-1 (3-0)


Aflați la un ecart de patru lungimi în spatele liderului, fotbaliștii ploieșteni au avut o misiune facilă în fața unei echipe care se află în zona minată a clasamentului. Ecuația care avea ca soluție numele câștigătoarei acestei confruntări a fost rapid rezolvată de către elevii antrenorilor Cristian Burlacu și Mihai Negreanu. La capătul unui joc controlat în mare parte, fotbaliștii de la Atletic s-au impus prin golurile marcate de Vintilă (3), Ad. Ilie, Anghel și Stoica. De remarcat faptul că în acest joc stafful tehnic al gazdelor a preferat să folosească o garnitură în care s-au regăsit jucători care până acum au bifat mai puține minute pe gazon. La finalul partidei, ”principalul” Cristi Burlacu a spus: ”Am folosit garnitura a doua dând astfel posibilitatea mai multor jucători să se odihnească. Am întâlnit o echipă care în opinia mea merită tot respectul pentru eforturile pe care le face ținând cont de condițiile financiare pe care le are. Noi trebuie să ne păstrăm în continuare concentrarea și să abordăm fiecare meci la victorie”.

Autor a trei goluri, la finalul partidei, Adrian Vintilă (foto) a declarat: ”Consider că am avut o evoluție bună într-un meci în care adversarul nu ne-a pus probleme deosebite. Suntem în continuare încrezători și vom trata fiecare meci cu gândul la cele trei puncte puse în joc”.

Primul ”11” aruncat în luptă de Cristi Burlacu și Mihai Negreanu a avut următoarea componență: Toma - Chiși, Anghel, Oprea (cpt), O. Stancu, C. Stancu, Nicolae, Stoica, Radu, Vintilă, Ad. Ilie. Pe parcursul partidei au intrat Nițu, Mihăilă, Ţânţaru și Dinu.

După acest joc, Nițu și colegii lui vor încrucișa armele cu jucătorii de la C.S.O. Băicoi.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu