Multe speranțe!



Pentru fotbaliștii din Şotrile debutul de sezon înseamnă o deplasare la echipa care la această oră deține ”lanterna roșie”. Ȋn acest moment, liniile de clasament ale celor două competitoare se prezintă astfel:

7.   C.S. Şotrile            13  5  4    4          15 - 21    19p

14. Viitorul Predeşti   13  1  2  10          20 - 50      5p

Sigur, ținând cont de diferența valorică și pozițiile ocupate în clasament, echipa C.S. Şotrile pornește ca principală favorită. Totuși, orgoliul rănit al gazdelor ar putea crea multe probleme și cu siguranță elevii antrenorului Alin Dinu nu vor fi primiți cu flori, meciul anunțându-se unul foarte disputat. Pe marginea acestui joc, Alin Dinu a spus: ”Așteptăm cu interes acest meci în care îmi pun mari speranțe. Mergem încrezători în șansa noastră. Sper să facem un joc cât mai bun și să acumulăm puncte”.



Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni, ”il capitano” Gabriel Lupu (foto) a spus că el și colegii lui se gândesc numai la victorie.

”Ne așteaptă un joc greu în compania unui adversar redutabil. Întâlnim o echipă care nu reflectă locul ocupat în clasament. Ne dorim să pășim cu dreptul în sezonul care urmează. Indiscutabil, mergem la victorie”.

Ultimul sosit în lotul grupării din Şotrile este experimentatul fundaș central Alexandru Savu (foto), care din acest sezon va evolua sub culorile rossonerilor.  Despre această achiziție notabilă realizată pe ultima sută de metri, Alin Dinu a declarat: ”Mă bucur că Alex a ales să fie alături de noi. Este un fotbalist cu experienţă și prin jocul său sper să aducă un plus de calitate echipei noastre”.

Așadar, acest nou episod este programat duminică dimineața, începând cu ora 11.00. Jocul va fi condus la centru de Paul Manu ajutat la cele două linii de Adina Ciobanu și Adrian Constantinescu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Stelian Achimescu.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► C.S. Şirna Varniţa - Viitorul Poienarii Burchi

► Unirea Cocorăştii Colţ - Prahova Nedelea

► Viitorul Ariceşti Rahtivani - Olimpia Comarnic

► A.S. Gorgota - Avântul Măgureni

► Prahova Tinosu - A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti

► Spicul Poienarii Rali - Flacăra Filipeşti de Târg



Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu