O nouă remiză în contul gazdelor!

A.F.C. Bănești - Unirea Urlați 1-1 (1-1)


Abonată în ultimele două etape la remize, gruparea din Bănești a recidivat din nou nereușind să se impună în propriul fief. La această situație a contribuit numărul ridicat de jucători accidentați, o parte dintre aceștia intrând nerefăcuti pe gazon. Mai mult, gazdele s-au văzut conduse încă din debutul partidei și au fost nevoite să alerge după egalare, reușită în extremis de Ilioiu la capătul primei reprize. În mitanul secund echilibru numeric s-a rupt, în urma unui fault portarul gazdelor primind roșu. In linii mari cam așa s-a derulat acest episod.

Vizibil supărat, Ciprian Copilu (foto)principalul A.F.C. - ului a spus: ”Ce pot să mai spun? Sunt dezamăgit de rezultat. Din păcate plătim tribut numeroaselor accidentări cu care ne confruntăm. Avem șase jucători în această situație și nu știu cum ne vom descurca la următoarea etapă”.

Distribuţia echipei din Băneşti a fost: Negreanu - Nichifor, Merluță (cpt), Chirilă, Albină, Socet, Puchea, Copilu, Ilioiu, Vasile, Bridinel. Pe parcurs au mai fost introduși: Gânju, Dumitrache, Burlacu, Mârzea și Banu. În următoarea etapă, elevii lui Ciprian Copilu și Octavian Gânju se vor deplasa la Drajna pentru un joc împotriva formației Teleajenul Vălenii de Munte.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu