O partidã de 1, x, 2 ?

Prahova Tinosu - C.S. Şotrile


Privind situația celor două competitoare în clasament, cu prima șansă este creditată echipa vizitatoare dar evoluția inconstantă a unor jucători din trupa lui Alin Dinu ridică unele semne de întrebare. Anumite gesturi, nemulțumiri sau tratarea unor faze de joc fără o minimă concentrare, aduc mari deservicii în jocul echipei iar factorii de decizie ai acestei grupări trebuie să ia de urgență măsurile care se impun. În aceste condiții, Gabi Lupu și colegii lui sunt obligați să strângă rândurile, meciul de la Tinosu anunțându-se unul destul de dificil.   

6.      C.S. Şotrile         15  6 5  4    18 - 22    23p

11.    Prahova              15  3 3  9    25 - 43    12p

Pe marginea acestui joc, Gabi Lupu (foto), ”căpitanul” grupării din Şotrile a spus: ”Sper să ne revenim moral după jocul din etapa trecută. Sper ca și colegii mei să înțeleagă că trebuie să ne schimbăm atitudinea și să nu mai încercăm să păcălim fotbalul. Jucăm de plăcere dar în primul rând trebuie să ne respectăm între noi, fiecare să-și facă treaba acolo unde este pus. Nimeni nu este bătut în cuie. Acum privim cu încredere meciul de la Tinosu și consider că stă în puterea noastră să venim cu un rezultat bun”.

Despre atmosfera din lotul echipei care a precedat jocul de duminică, președintele Ion Mănescu (foto) a ținut să precizeze: ”Ce pot să mai spun? Normal că sunt dezamăgit de rezultat, de un joc pe care l-am avut în mână. Această lipsă de concentrare în fața porții vine pe fondul unor reproșuri sau nemulțumiri din teren pe care antrenorul nostru trebuie să le trateze mult mai drastic. Rămâne să luăm măsurile care se impun și care pot ajunge până la excluderea unor jucători din lot. Este nevoie de o altă atitudine pe gazon”.

Această partidă este programată duminică dimineață, ora 11.00, pe stadionul din Tinosu. Jocul va fi condus la centru de Robert Nuțu ajutat la cele două linii de Alin Radu și Marian Grigore. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Voinea.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► C.S. Şirna Varniţa - Unirea Cocorăştii Colţ

► Viitorul Ariceşti Rahtivani - Viitorul Poienarii Burchi

► Viitorul Predeşti - Prahova Nedelea

► A.S. Gorgota - Olimpia Comarnic  

► Spicul Poienarii Rali - Avântul Măgureni

► Flacăra Filipeşti de Târg - A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti

 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu