Oaspeții își măresc zestrea de puncte

C.S.C. Măneciu - C.S. Cornu 0-1 (0-1)


Aflată în stand-by etapa trecută, când disputa de pe teren propriu contra jucătorilor de la Izvoarele a fost amânată din cauza condițiilor meteo, trupa antrenorului Dragoș Mihalache s-a deplasat la Măneciu. Diferența mare de puncte din clasament s-a reflectat în final și pe terenul de joc unde localnicii, deținători ai lanternei roșii”, au părăsit gazonul învinși, unicul gol al oaspeților fiind marcat de Sandu. A fost un meci de angajament, pe un gazon care a influențat partiturile celor două competitoare. De notat replica notabilă a formației gazdă, mult schimbată în bine față de sezonul trecut. La finalul partidei, tehnicianul din Cornu a declarat: ”Sunt mulțumit de rezultat și îi felicit pe băieți pentru efortul depus pe un teren care a creat probleme ambelor echipe. Ne așteaptă în continuare multe partide dificile pe care le vom aborda cu maximă seriozitate. Suntem pe o linie ascendentă și ne dorim să ne menținem pe podium”.



Despre succesul echipei sale, Iustin Șovăială (foto) a ținut să precizeze: ”Un meci destul de echilibrat datorită gazonului foarte greu. Noi am fost echipa mai matură care a știut să gestioneze mai bine acest joc care în final ne-a adus trei puncte. Una peste alta a fost o victorie meritată care ne dă încredere pentru următoarele confruntări din acest sezon”.

Distribuția oaspeților a avut următoarea componență: Cojocaru - Savu, Bîrsan (cpt), Filip, Neacșu, Butoiu, Zamfir, Sandu, Ducu, Anghel, Micloiu. Au mai jucat: Iancu, Coarfă, Șovăială. Cu un joc mai puțin, formația corneană își menține intacte șansele de a ocupa un loc pe podium. La finele săptămânii viitoare, pupilii lui Nicu Vereu vor primi vizita formației C.S.O. Baicoi într-un joc în care pornesc drept favoriți. 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu