Optimism și încredere



7    C.S. Şotrile            13     5  4  4    15-21    19p

Apărută de câțiva ani în peisajul fotbalului prahovean, echipa din Şotrile a încheiat turul campionatului pe un loc care îi permite să privească cu mult optimism la viitor. Cu un nucleu de jucători pentru care fotbalul reprezintă o pasiune și un mod de a-și petrece timpul liber, echipa antrenată de Alin Dinu este decisă să continue pe aceași linie ascendentă. “Rezultatele noastre de până acum se datorează în primul rând seriozității lucru pe care îl cer în continuare elevilor mei. Se anunţă un sezon la fel de puternic ca şi cel de anul trecut. Sper ca evoluţia noastră să fie pe măsura aşteptărilor celor care cred şi sunt alături de noi. Ne-am propus o clasare în prima jumătate a clasamentului”, declara recent “principalul” Alin Dinu (foto).

În aceste condiții, formația din Şotrile, susținută financiar de Primăria cunoscutei localități prahovene care merită din plin aprecierile iubitorilor de fotbal, privește cu încredere viitorul sezon. Cu un lot deja definitivat, această grupare așteaptă să debuteze oficial la finele acestei săptămânii, urmând să întâlnească în deplasare echipa Viitorul Predeşti.

Lot:

● Portari: Ion Mănescu, Răzvan Țapu.

● Fundaşi: Alexandru Corneanu, Gheorghe Ungureanu, George Badea, Gabriel Cobeanu, Alin Dinu, Bogdan Baciu, Bogdan Bucura, Alexandru Filip. 

 ● Mijlocaşi: Gabriel Lupu, Vlad Drăgan, Marin Dragoș, Mircea Tănăsoiu, Ciprian Petrescu, Cristian Rada, Alexandru Aldea.

● Atacanţi: Alin Tănase, Flavius Rada, Bogdan Nedelcu, Alexandru Banu, Mihai Năstase.

Conducere:

●  Antrenor: Alin Dinu

●  Organizator de competiții: Ovidiu Toporaş

●  Delegat: Răzvan Neculaiu

●  Preşedinte: Ion Mănescu

Sosiri: Răzvan Țapu (C.S.O. Bãicoi), Bogdan Baciu, Bogdan Bucura (ambii de la A.F.C. Brebu), Alexandru Aldea (Avântul Mãgureni), Alexandru Filip (A.F.C. Bãneşti).

Plecări: Gabriel Gorgan (retras din activitatea competițională), Cătălin Ionescu (C.S. Scorţeni Mislea), Marius Drăgan (destinație necunoscută)

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu