Ploaie de goluri la Breaza!

Tricolorul Breaza - C.S.O. Baicoi 8-0 (4-0) 


Cu un parcurs remarcabil în partidele susținute până acum, elevii lui Costin Plăvache și Laurențiu Urdea și-au trecut în cont o nouă victorie. În fața unei echipe care se zbate în zona nisipurilor mișcătoare, fotbaliștii din Breaza au câștigat de o manieră categorică grație punctelor marcate de Dumitrache (`3), Duricu (`7, `49, `80, `85), Vișan (`16), Yasin (`45), Ioniță (`75). De remarcat apetitul de gol a lui Marius Duricu cel care a perforat de patru ori poarta oaspeților. 

”Un început bun și în același timp un antrenament util. Am evoluat cu toate motoarele în plin și apreciez că jucătorii s-au implicat foarte bine. În continuare ne așteaptă jocuri foarte grele”, a spus Marius Vișan, directorul clubului gazdă, la finalul acestei întâlniri.

Tot la finalul partidei, experimentatul fundaș de bandă dreaptă, Andrei Stoica (foto) a declarat: ”Traversăm o perioadă bună ținând cont că până în prezent, în acest an am avut parte numai de victorii. Suntem motivați și normal jocul echipei a funcționat la parametri ridicați. Sper ca în continuare evoluția noastră să se situeze pe o linie ascendentă și așteptăm cu încredere următoarele confruntări”.

În această partidă, Tricolorul a avut următoarea formulă de start: Iscru - Musea, Stoica, O. Gheorghe (cpt), Roșu, Yasin, Duricu, Ştefãnoiu, Dumitrache, Dumitru, Vișan. Au mai evoluat Buleandră și Ioniță. În runda viitoare, brezenii țintesc noi puncte care pot fi obținute în deplasarea de la Vărbilău, împotriva formației locale Voința.

Foto: CSO Tricolorul Breaza

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu