Puncte irosite de oaspeți!

Voința Vărbilău - Tricolorul Breaza 1-1 (1-0)



Cu un debut remarcabil în acest nou sezon, Tricolorul Breaza (foto), o grupare prezidată de Marius Vișan, a făcut în această etapă o escală pe stadionul din Vărbilău, unde a întâlnit o formație ce navighează la mijlocul clasamentului. În ciuda faptului că au controlat ostilitățile, pupilii lui Costin Plăvache și Laurențiu Urdea au risipit multe ocazii clare de gol la poarta gazdelor ratând astfel oportunitatea de a se apropia de formația C.S. Păulești, lider în acest moment în Liga A Prahova. Unicul gol al oaspeților a fost marcat de Duricu în minutul 67, grație unui penalty obținut de Vișan. Tricolorul a început cu: Iscru - Musea, Ov. Gheorghe (cpt), Toader, Stoica, Roșu, Duricu, Dumitru, Ştefănoiu, Dumitrache, Vișan. Au mai jucat: Atănăsoaei și Yasin.

Pe marginea acestui meci, antrenorul Costin Plăvache (foto) a spus: ”Sunt dezamăgit de rezultat. Băieții au încercat să obțină victoria, atât cât le-a permis suprafața de joc, una cu multe denivelări, dar s-au lovit de o echipă care a făcut  antijoc. În continuare ne concentrăm asupra următorului meci, cel cu Atletic United, un joc dificil în care mergem la victorie”.

În continuare, pentru fotbaliștii brezeni la orizont se profilează un joc foarte dificil, urmând ca la finele săptămâni viitoare să primească vizita echipei Atletic United Ploiești.

Foto - CSO Tricolorul Breaza 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu