Rezultat neconform cu realitatea!

C.S. Şotrile - A.S. Gorgota 1-1 (1-0) 


După un debut de sezon cu dreptul elevii antrenorului Alin Dinu au primit vizita unei formații care în etapa trecută a reușit un succes nesperat în dauna unei echipe mult mai bine cotată în clasament. Pe aceste coordonate, jocul a început în nota de dominare a gazdelor care au modificat tabela în minutul 16 prin Flavius Rada. Chiar dacă oaspeții au încercat să echilibreze raportul de forțe din teren cei care au trecut pe lângă majorarea scorului au fost tot jucătorii din Şotrile care au irosit patru bune oportunități de a înscrie. În mitanul secund gazdele se puteau desprinde lejer pe tabelă dar contrar cursului jocului, în minutul 85, fotbaliștii din Gorgota au obținut o nesperată egalare grație unei sincope a defensivei adverse. Finalul a fost unul fierbinte și a culminat cu imensa ratare a lui Gabi Lupu.

La finalul acestei confruntări, Alin Dinu (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a spus: ”Sincer îmi pare rău că nu am reușit să obținem toate cele trei puncte. Pot spune că am avut și ghinion dar așa este fotbalul. Când ai 5-6 ocazii de a marca nu prea mai ai multe de comentat. Din păcate această lipsă de concentrare în fața porții costă”.  

Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Mănescu - Cobeanu, Corneanu, Savu, Badea, Ungureanu, C. Rada, Lupu (cpt), Drăgan, F. Rada, Nedelcu. Au mai fost folosiți: Baciu, Marin, Tănase, Corbu, Bucura. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când jucătorii din Şotrile vor lua cap-compas stadionul echipei Prahova Tinosu.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu