Speranțe pentru un nou succes!

C.S. Şotrile - A.S. Gorgota


Mai mult ca sigur, în linii mari cu aceași formulă care a dat satisfacție în etapa trecută, gruparea antrenată de Alin Dinu va încerca să-și mărească zestrea de puncte. De această dată, fotbaliștii din Şotrile vor primi vizita unei echipe care s-a impus în ultima rundă, pe teren propriu, în fața Avântului din Măgureni, scor 6-3. Liniile de clasament ale celor două competitoare în acest moment se prezintă astfel:

6.      C.S. Şotrile         14  6 4  4      17 - 21    22p

12.    A.S. Gorgota      14  3 1  10    27 - 45    10p

Se anunță un joc disputat chiar dacă diferența din clasament indică ca favorită echipa gazdă. De acest lucru este conștient și antrenorul Alin Dinu care a declarat: ”Privesc meciul cu foarte mare încredere și am atras atenția elevilor mei că acest joc trebuie tratat cu toată seriozitatea. Nu avem voie să facem pași greșiți”.

Tot pe marginea acestui joc, Ion Mănescu (foto), președintele grupării din Şotrile a spus: ”Un meci dificil și spun asta ținând cont că multe echipe s-au întărit în pauza competițională. Noi suntem montați pentru cele trei puncte. Un plus pentru noi va fi Alex Savu, adică un jucător cu experiență care aduce calitate în jocul nostru. Așadar, cuvântul de ordine este victorie”.

Această partidă este programată duminică după-amiază, ora 13.30, pe stadionul ”Rafinăria” din Câmpina. Jocul va fi condus la centru de Ovidiu Oprea ajutat la cele două linii de Iulian Bălănescu și Tiberiu Apostol. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Marian Popa.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Viitorul Poienarii Burchi - Unirea Cocorăştii Colţ

► Prahova Nedelea - Viitorul Ariceşti Rahtivani

► Olimpia Comarnic - Viitorul Predesti

► Avântul Măgureni - Prahova Tinosu

► A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti - Spicul Poienarii Rali

► Flacăra Filipeşti de Târg - C.S. Şirna Varniţa









Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu