4-4 ca la teatru!

C.S. Mănești - Tricolorul Breaza 4-4 (2-1)


Cu un moral ridicat datorită ultimului succes mai mult decât concludent, gruparea prezidată de Marius Vișan a făcut în această etapă o escală pe stadionul din Mănești. Față în față cu o echipă care nu prea obișnuiește să cedeze puncte pe teren propriu, pupilii lui Costin Plăvache și Laurențiu Urdea au avut o evoluție remarcabilă într-un meci în care golurile au curs în ambele porți cu o frecvență destul de mare. În final, cele două competitoare au trebuit să se mulțumească cu un rezultat de egalitate la capătul unui joc viu disputat, cu multe schimbări de scor. Punctele vizitatorilor au fost marcate de Stoica, O. Gheorghe (2) și Musea. Tricolorul a început cu: Iscru - Atănăsoaei, Stoica, Ov. Gheorghe (cpt), Musea, Roșu, Duricu, Dumitru, Ştefănoiu, Dumitrache, Yasin. Au mai jucat: Ioniță și A. Chivu.

Pe marginea acestui meci, antrenorul Costin Plăvache (foto) a spus: ”Am primit goluri destul de ușor și de fiecare dată am revenit. Din păcate la ultima fază a meciului, o lipsă de reacție a făcut să încasăm un gol care ne-a privat de cele trei puncte puse în joc. Urmează partida din Cupă pe care o vom susține marți, ora 16,30, pe teren propriu contra formației Voința Adunați”.

În continuare, după meciul din Cupă, pentru fotbaliștii brezeni la orizont se profilează un joc destul de accesibil, pe stadionul ”Parc” urmând să sosească C.S.C. Măneciu.

Foto - CSO Tricolorul Breaza 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu