Avalanșă de goluri pe stadionul ”Teleajen”!

Tricolorul Breaza - C.S.C. Berceni 7-3 (4-3)


După succesul clar din etapa trecută, elevii antrenorilor Costin Plăvache și Laurențiu Urdea au avut parte de un joc cu o desfășurare halucinantă. Primul mitan a însemnat o cavalcadă de goluri la ambele porți. Aidoma unor doi pugilisti, după un prim sfert de oră în care formația gazdă și-a pus adversarul la podea de trei ori consecutiv a urmat o revenire de senzație. Parcă trezită din pumni, echipa oaspete a reușit o egalare nesperată la un moment dat, terminând repriza totuși cu un dezavantaj minim. După pauză lucrurile au revenit la normal pentru jucătorii brezeni care prin experiență și maturitate au înclinat decisiv balanța în favoarea lor. Golurile câștigătorilor au purtat semnătura lui Yasin, Dumitru (2), Duricu (penalty), Roșu și Vișan (2). Tricolorul a început cu: Barbu - Atănăsoaei, Ov. Gheorghe (cpt), Toader, Stoica, Roșu, Duricu, Dumitru, Musea, Dumitrache, Yasin. Au mai jucat: Iscru, A. Chivu, C. Chivu, Ştefănoiu, Vișan, Ioniță. Legat de rezultatul acestui meci, ”secundul” Laurențiu Urdea a spus: ”A fost un meci pe care l-am dominat și câștigat meritat. Într-adevăr, au existat câteva greșeli personale pe fondul unei relaxări premature dar am știut să le depășim cu bine.  Încercăm de la etapă la etapă să arătăm cât mai bine și dăm în continuare credit tinereții”.

Pe marginea acestui meci, Marius Duricu (foto) talentatul mijlocaș al formației brezene a spus: ”Chiar dacă au existat câteva momente de relaxare în final, valoarea, pregătirea și experiența noastră și-a spus cuvântul. A fost un joc pe care l-am controlat. Cum se spune, victoriile aduc victorii și noi privim cu încredere următoarele jocuri pe care le vom susține în campionat”.   

În continuare, pentru fotbaliștii brezeni se anunță o deplasare mai ușoară atunci când se vor afla față în față cu colegii lor de la A.S. Strejnic.

Foto - CSO Tricolorul Breaza

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu