Gazdele și-au luat revanșa!

Tricolorul Breaza - A.F.C. Bănești 3-0 (1-0)   


Considerat un derbi zonal de tradiție, jocul a atras privirile unui public avid de fotbal prezent în tribunele stadionului “Parc“ din Breaza. Pe fondul unei dominări în care gazdele au irosit câteva bune oportunități de a înscrie, oaspeții puteau da lovitura în minutul 24, atunci când bara l-a salvat pe Iscru. În căutarea golului cu numărul 100 pentru brezeni, acesta a venit în minutul 42 avândul ca autor pe Daniel Dumitru (foto jos).

După pauză, șutul lui Nichifor scos în extremis de Iscru a fost urmat de două goluri ale gazdelor, Vișan (`55) și Yasin (`59), care au și făcut diferența finală pe tabelă. Așadar, o victorie clară obținută în fața unei grupări care în tur, pe stadionul din Bănești, a înclinat balanța în favoarea sa, scor 3-2.

► Tricolorul: Iscru - Atănăsoaie, O. Gheorghe (cpt), Stoica, Muşea, Roșu, Stefănoiu, Duricu, Dumitru, Yasin, M. Dumitrache. Au mai jucat: Vișan, Ioniță, C. Gheorghe, A. Chivu, C. Chivu.

Antrenori: Costin Plăvache și Laurențiu Urdea

► A.F.C. Bănești: Negreanu - Chirilă, Merluţă (cpt), Banu, Nichifor, Socet, Bălan, Ilioiu, Vasile, Bridinel, Nae.

Au mai evoluat: Mârzea, Copilu, G. Dumitrache, Gânju, Albină.

Antrenori: Ciprian Copilu și Octavian Gânju.

Pentru Ovidiu Gheorghe & Co. urmează un joc în deplasare, în compania formației C.S. Mănești, în timp ce fotbaliști din Bănești vor primi vizita formației Tinerețea Izvoarele.

Declarații după joc:

Marius Vișan (director C.S.O. Tricolorul) :

 “A fost o victorie care trebuie să-i bucure în primul rând pe jucătorii mai tineri din lotul nostru. Ei trebuie să capete și mai multă încredere după acest succes meritat. De altfel încă de pe acum încercăm să creionăm un lot puternic cu care să atacăm viitorul sezon și dăm în continuare credit tinereții“.

Ciprian Copilu (antrenor A.F.C. Bănești) :

“Asta este realitatea și felicit echipa adversă. În continuare plătim tribut accidentărilor din lotul nostru. Eu sper să putem depăși cât mai repede aceste probleme și cel mai important lucru acum este să ne concentrăm pentru meciul care urmează“.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu