Golul cu numărul 100 se lasă încă așteptat!

A.S. Strejnic - Tricolorul Breaza 0-0

Indiscutabil, surpriza etapei s-a consumat pe stadionul Conpet, acolo unde Tricolorul nu a reușit să învingă o formație care în acest debut de sezon a făcut mai mult figurație. Cu numai un singur punct și 18 goluri primite în această stagiune, formația gazdă era considerată drept victimă sigură. Mai mult, era de așteptat ca puternica linie de atac a Tricolorului care ajunsese la borna 99 să bifeze golul cu numărul 100, însă surprinzător, acest eveniment nu s-a produs. Pe fondul unei dominări teritoriale din partea oaspeților jocul a curs spre un scor care nu mai necesită multe comentarii.  

La finalul partidei, ”principalul” Costin Plãvache (foto) a spus: ”Am avut o primă repriză mai slabă dar în partea secundă am dominat cu autoritate jocul chiar dacă la un moment dat am evoluat în 10, datorită eliminării lui Toader. Din păcate ne-am jucat cu ocaziile, Dumitrache, Yasin și Dumitru ratând din poziții favorabile”.

Tricolorul a început cu: Iscru - Atănăsoaie, O. Gheorghe (cpt), Toader, Stoica, Roșu, Stefănoiu, Muşea, Dumitru, Yasin, Vișan. Au mai jucat Ioniță și Dumitrache. În continuare, pentru fotbaliștii brezeni la orizont se profilează un derbi de tradiție, urmând ca la finele săptămâni viitoare să primească vizita echipei A.F.C. Bănești.

Foto - CSO Tricolorul Breaza 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu