Greul abia acum începe!

Flacăra Filipești de Târg - C.S. Şotrile


Etapa cu numărul 18 a Superligii B1 Prahova programează mai multe meciuri interesante, unul dintre acestea anunțându-se a fi și cel de la Filipești. Se întâlnesc două echipe de mijlocul clasamentului, sensibil egale. Cele două competitoare ocupă următoarele poziții în clasament:

7. C.S. Şotrile              17  7  6  4  23 - 24    27p

8. Flacăra Filipești      17  4  6  7  31 - 39    18p

În tur, pe teren propriu, C.S. Şotrile nu a putut să se impună, meciul terminându-se la egalitate, scor 1-1. Primul ”11” al jucătorilor din Şotrile în acel joc a avut următoarea configurație: Mănescu - R. Necula, Gorgan, Ungureanu, Manea, Petrescu, Lupu (cpt.) Marin, Tănăsoiu, Ionescu, F. Rada. Au mai jucat: C. Rada, Badea, Tănase și Cârstea. De partea cealaltă, formația gazdă aflată pe un trend ascendent în acest debut de sezon, cu un nesperat rezultat de egalitate obținut în propriul fief în fața liderului acestei serii, în mod sigur va face tot ce este posibil să-și treacă în cont cele trei puncte puse în joc.

Pe marginea acestui meci, Bogdan Bucura (foto), unul dintre noii veniți în lotul formației din Şotrile a spus: ”Venim după o victorie muncită obținută pe un teren foarte greu. Acum trebuie să ne concentrăm pentru meciul de sâmbătă. Ne dorim un rezultat pozitiv care să continue seria de jocuri fără înfrângere din acest debut de sezon”

Asadar, rămâne de văzut și replica oaspeților într-un joc în care așteptările conducerii clubului din Şotrile sunt destul de mari, conștiente că greul abia acum începe. Această confruntare poate devenii una interesantă și fanii celor două formații au posibilitatea să-și vadă la lucru idolii, sâmbătă după-amiază, începând cu ora 17,00. Partida se va disputa pe stadionul din Filipești de Târg și va fi arbitrată la centru de Alexandru Chivu, ajutat la cele două linii de Adrian Neacșu și Adina Ciobanu. În calitate de observator va oficia, din partea A.J.F. Prahova, Adrian Curcă.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► C.S. Şirna Varniţa - Viitorul Ariceşti Rahtivani

► Viitorul Predeşti - Unirea Cocorăştii Colţ

► A.S. Gorgota - Viitorul Poienarii Burchi

► Prahova Tinosu - Prahova Nedelea

► Spicul Poienarii Rali - Olimpia Comarnic

► A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti - Avântul Măgureni

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu