Oaspeții deciși să obțină puncte!

Avântul Măgureni - C.S. Şotrile     


Meciul cu A.S. Târgșorul Vechi Stăncești din etapa trecută fiind amânat a convenit de minune jucătorilor din Şotrile care astfel au avut timp suficient să-și recupereze forțele. Ori în aceste condiții Alin Dinu și elevii săi nu au nici o scuză în cazul unui rezultat negativ înregistrat pe terenul unei formații cu prestații oscilante în acest sezon. Cel mai recent exemplu este jocul pe care Avântul l-a pierdut chiar la Măgureni în runda trecută, scor 1-5, în fața mult mai modestei C.S. Şirna Varniţa. Mai mult, șotrenii încă nu au uitat eșecul sever înregistrat în tur, atunci când au pierdut în propriul fief la două goluri diferență și în plus nu trebuie uitat nici faptul că până în acest moment încă nu au cunoscut înfrângerea în această stagiune fotbalistică. La această oră liniile de clasament ale celor două competitoare se prezintă astfel:

4.      Avântul               19  11  2   6     50 - 44    35p

7.      C.S. Şotrile         18    7  7   4     24 - 25    28p

Pe marginea acestei partide, Răzvan Neculaiu (foto), delegatul echipei din Şotrile a ținut să precizeze: :”Se anunță un meci greu pentru noi mai ales că gazdele noastre se simt rănite în orgoliu după ce în etapa trecută au pierdut la scor pe teren propriu. În plus va fi și presiunea publicului. Totuși valoarea lotului nostru ne poate permite să obținem un rezultat pozitiv. Sper să continuăm seria invincibilității din acest retur”.

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni, Bogdan Baciu (foto), unul dintre noii veniți în lotul oaspeților a spus: ”Din punctul meu de vedere ne așteaptă un meci greu la Măgureni pentru că întâlnim un adversar mai pregătit decât noi. Atât eu cât și colegii mei, avem încredere că o să facem un meci bun deoarece pot spune că avem un lot foarte valoros. Îmi pare rău de eșecurile pe care le-am avut cu echipele clasate mai jos decât noi, pentru că dacă nu pierdeam puncte, astăzi clasamentul arata altfel”.

Așadar, acest nou episod este programat duminică dimineața, pe stadionul din Măgureni, începând cu ora 11.00. Jocul va fi condus la centru de Robert Nuțu ajutat la cele două linii de Alexandru Chioibaşu și Raul Bănăseanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Mihail Ionescu.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Viitorul Predeşti - C.S. Şirna Varniţa

► A.S. Gorgota - Viitorul Ariceşti Rahtivani

► Prahova Tinosu - Unirea Cocorăştii Colţ

► Spicul Poienarii Rali - Viitorul Poienarii Burchi

► Flacăra Filipeşti de Târg - Prahova Nedelea

► A.S. Târgșorul Vechi Stăncești - Olimpia Comarnic

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu