Se anticipează o victorie la scor!

C.S. Şotrile - Spicul Poienarii Rali


Cu un debut neconvingător în cele trei partide disputate până acum, dacă privim valoarea adversarelor întâlnite, echipa din Şotrile se află în fața unei noi provocări. De această dată, echipa oaspete este una de valoare modestă pentru pupilii președintelui Ion Mănescu, singurul semn de întrebare plutind cu privire la proporțiile scorului cu care se va termina această partidă.

Mai mult decât optimist, fundașul George Badea (foto sus) a ținut să precizeze: ”În opinia mea întâlnim una dintre cele mai slabe echipe din serie și este momentul să ne reabilităm în fața propriilor suporteri. Sper să fim mai concentrați la capitolul finalizare și ne dorim să facem scorul etapei”.

Liniile de clasament ale celor două competitoare în acest moment se prezintă astfel:

7.      C.S. Şotrile                            16  6 6  4      19 - 23    24p

13.    Spicul Poienarii Rali           16  2 1  13    25 - 65    7p

Din punct de vedere valoric, diferența între cele două formații indică pe C.S. Şotrile în postura de mare favorită. Rămâne ca ”il capitano” Gabi Lupu & Co. să demonstreze în acest meci, ca de altfel și în următoarele, că eforturile financiare care se fac la nivelul acestei formații de către primăria cunoscutei localități prahovene nu sunt în zadar.

Pe marginea acestui joc, Ion Mănescu (foto sus), președintele grupării din Şotrile a spus: ”Un meci pe care îl abordăm cu mare încredere, în fața unei echipe pe care am învins-o în tur chiar în propriul ei fief. Vom încerca să dăm credit și unor jucători care până acum au bifat mai puține minute. Este foarte posibil să-l vedem în poartă pe juniorul Răzvan Țapu (foto, mai jos), un portar de perspectivă, care deja a avut un debut promițător ca titular în primul ”11”. Rămâne ca băieții să se impună la un scor cât mai mare”.

Această partidă este programată duminică după-amiază, ora 13.30, pe stadionul ”Rafinăria” din Câmpina. Jocul va fi condus la centru de Eduard Neagu ajutat la cele două linii de Iulian Bălănescu și Alexandru Săcuiu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Adrian Curcă.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Unirea Cocorăştii Colţ - Viitorul Ariceşti Rahtivani

► Viitorul Poienarii Burchi - Viitorul Predeşti

► Prahova Nedelea - A.S. Gorgota

► Olimpia Comarnic - Prahova Tinosu

► Avântul Măgureni - Flacăra Filipeşti de Târg

► A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti - C.S. Şirna Varniţa

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu