Trei puncte de moral!

C.S. Şotrile - A.S. Spicul Poienarii Rali 4-1 (2-0) 


Rezultatele neconcludente înregistrate în ultimele două etape au creat unele semne de întrebare cu privire la potențialul de joc al echipei antrenate de Alin Dinu. În condiţiiile în care ultimele adversare făceau parte din zona minată a clasamentului, bilanțul nu era unul chiar favorabil iar încă un pas greșit ar fi însemnat un mare deranj în tabăra prezidată de Ionuț Mănescu. Nu a fost să fie deoarece de această dată fotbaliștii din Şotrile și-au luat rolul în serios și per ansamblu au controlat ostilitățile. Chiar dacă replica oaspeților a fost una destul de curajoasă, victoria șotrenilor a fost una logică conturată prin golurile marcate de Marin, Drăgan, Bucura și Tănase.

La finalul acestei confruntări, Alin Dinu (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a spus: ”Un meci dificil dar care a fost tratat la modul foarte serios și firesc, rezultatul a fost unul pozitiv. De această dată echipa a dovedit că este un grup unit care poate aborda cu încredere orice adversar din seria noastră”.

Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Mănescu - Cobeanu, Ungureanu, Savu, Badea, C. Rada, Lupu (cpt), Drăgan, Marin, Tănase, Nedelcu. Au mai fost folosiți: Petrescu, Corbu, Bucura. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când jucătorii din Şotrile vor lua cap-compas stadionul echipei Flacăra Filipești de Târg.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu