Umiliţi pe teren propriu!

C.S.O. Băicoi - A.F.C. Bănești 1-7 (0-1)


Echipa gazdă aflată în zona minată a clasamentului a încercat să dea o replică cât mai onorabilă însă diferența de valoare și-a spus în final cuvântul. Fără să forțeze nota elevii antrenorilor Ciprian Copilu și Octavian Gânju au controlat ostilitățile și cel puțin în  repriza a doua s-au dezlănțuit și pe tabela de marcaj. Golurile vizitatorilor au fost semnate de: Bridinel (3), Mârzea (2), Puchea și Vasile.



Autor a trei goluri, George Bridinel (foto), unul dintre principalii marcatori ai formației băneștene, la finalul partidei a spus: ”Acesta fost un joc în care gazdele au dat  replică până la pauză după care au picat fizic. Pe acest fond am reușit o victorie clară, fără emoții. Mă bucur că echipa noastră a legat o nouă victorie și sper că și la următorul joc să ne trecem în cont toate cele trei puncte”



”Se poate spune că pentru noi a fost un antrenament util împotriva unei echipe care nu ne-a creat probleme. Așadar o victorie logică care ne face să privim cu încredere următorul joc. Dedicăm cele trei puncte colegului nostru Alexandru Chirilă care deși a avut un deces în familie a arătat caracter, fiind prezent la acest joc” a ținut să precizeze Ciprian Copilu (foto), principalul A.F.C. - ului.  

Distribuţia echipei din Băneşti a fost: Negreanu - Nichifor, Banu, Gânju (cpt), Dumitrache, Bălan, Chirilă, Socet, Vasile, Nae, Bridinel. Pe parcurs au mai fost introduși: Mârzea, Burlacu, Puchea, C. Burchi, Dogaru. În următoarea etapă, fotbaliștii din Bănești vor întâlni în propriul fief echipa Voința Vărbilău.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu