Un egal care avantajează liderul!

C.S. Cornu - Atletic United 1-1 (0-0)     


Unul dintre capetele de afiș al etapei cu numărul 24 l-a constituit partida dintre două grupări situate în partea superioară a clasamentului. Mai precis, s-au aflat față în față formația gazdă, ocupanta locului patru, cu una dintre pretendentele la promovare, aflată pe poziția a doua. A fost o primă repriză cu un joc viu disputat, un joc de luptă, în care ambele competitoare au încercat să se apropie cât mai mult de porțile adverse. În schimb mitanul secund a adus și bucuria golului în rândul puținilor suporteri prezenți la acest meci. Oaspeții au început mai bine și în minutul 50 tabela a suferit prima modificare. A fost o deschidere pe diagonală spre banda stângă, preluare Radu însoțită cu un șut pe poartă și bine lansat pe direcția mingii, Mihăilă a îndeplinit o simplă formalitate din 4 metri. Șocul gazdelor a durat până în minutul 66, moment în care au restabilit egalitatea. La o fază de atac care nu se anunța deloc periculoasă, Zamfir a șutat la poartă, mingea a fost deviată de un adversar și Marinică a rămas un simplu spectator. Nemulțumiți de rezultat, oaspeții au ieșit mai mult la joc dar majoritatea acțiunilor de atac nu au avut sorți de izbândă în fața unei apărări care și-a făcut pe deplin datoria. Cam așa s-a scris povestea unei partide al cărui rezultat convine de minune formației C.S. Păulești care astfel își mărește șansele de a fi prezentă la barajul de promovare în Liga a III – a.

Legat de rezultatul acestui meci, antrenorul gazdelor Dragoș Mihalache a spus: “Un meci ok în opinia mea, echitabil în privința scorului. Vreau să-i felicit pe băieți pentru efortul pe care l-au depus. Sigur, mi-aș fi dorit victoria dar eu mă declar mulțumit și cu acest rezultat ținând cont că nu stăm bine din punct de vedere numeric“.

► C.S. Cornu: Cojocaru - Savu, Neacșu, Bîrsănel (cpt), Butoiu, Sandu, Zamfir, Anghel, Micloiu, Șovăială, Ducu. A mai jucat Iancu.

Antrenor: Dragoș Mihalache

► Atletic: Marinică - Mihăilă, Nițu (cpt), Oprea, Burlacu, Bencea, Nicolae, Radu, Ad. Ilie, Jitaru, Ţânțaru. Au mai evoluat:O. Stancu și Stoica.

Antrenori: Cristi Burlacu și Mihai Negreanu

Pentru Bârsănel și colegii lui urmează un joc în deplasare, în compania formației Petrolul `95, același scenariu fiind valabil și pentru fotbaliști de la Atletic care vor lua cap-compas stadionul formației C.S. Brazi.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu