Un pas greșit pentru oaspeți!

A.F.C. Bănești - C.S. Pãuleşti 3-3 (1-1)

Indiscutabil, capul de afiș al etapei l-a constituit meciul de la Bănești acolo unde gazdele au primit vizita liderului la zi din Liga A Prahova. Cu o evoluție mai modestă în jocurile de acasă în acest debut de sezon, fotbaliștii din Bănești au încercat să ofere o replică cât mai puternică echipei care în acest moment visează la aerul tare al înălțimilor.

În prima repriză gazdele au alergat să restabilească egalitatea după ce s-au văzut conduse chiar de la debut. După mai multe acțiuni la poarta oaspeților, Nae Gabriel (foto) a reușit să echilibreze tabela transformând cu siguranță un penalty acordat în minutul 30. Partea secundă a creat palpitații fanilor formației din Bănești, mai ales după desfășurarea scorului pe tabelă. Mârzea și-a adus echipa în avantaj însă o nouă egalare s-a produs spre finalul reprizei dar ultimele secvențe ale partidei au fost de-a dreptul incandescente. Mai întâi, același Nae Gabriel a lovit în minutul 92 pentru ca în ultimele secunde de prelungiri, nesiguranța portarului gazdelor să se concretizeze cu un nou gol, de această dată în contul grupării din Păulești. 

La finalul partidei,”principalul” Ciprian Copilu a spus: ”Este frustant pentru noi că nu am reușit să ne impunem, mai ales că astăzi aveam și o primă din partea conducerii noastre. Din păcate am fost limitați și din punct de vedere numeric și datorită unor accidentări care în continuare ne dau mari bătăi de cap”.

Primul ”11” aruncat în luptă de Ciprian Copilu și Octavian Gânju a avut următoarea componență: Negreanu - Nichifor, Banu, Merluță (cpt), Albină, Burlacu, Ilioiu, Chirilă, Vasile, Puchea, Nae. Pe parcurs au mai fost introduși: Gânju, Copilu, Mârzea, Dumitrache. După acest joc, Bogdan Ilioiu  și colegii lui sunt așteptați la Breaza de către o formație care nu este dispusă să facă cadouri pe teren propriu. Așadar, o nouă înfruntare de gradul zero pe stadionul ”Parc” din Breaza care în mod normal ar trebui să fie full la ora jocului.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu