Un rezultat echitabil!

Flacăra Filipești de Târg - C.S. Şotrile 1-1 (1-0) 


Și de această dată vizitatorii au încercat și în final au reușit să continue seria jocurilor fără înfrângere din acest debut de stagiune. Cu un joc de tatonare, de ambele părți, prima repriză a fost presărată cu puține faze de poartă. Dacă oaspeții puteau deschide scorul prin Alex Savu, gazdele chiar au reușit să perforeze poarta lui Mănescu în minutul 40, profitând de o indecizie a defensivei adverse. După pauză, mult mai prezenți în joc, elevii lui Alin Dinu au restabilit egalitatea în minutul 55 prin Cristi Rada, acesta fructificând o centrare care a purtat marca lui Bogdan Bucura. Au urmat minutele de final în care jucătorii din Şotrile au tremurat în două rânduri, gazdele trecând pe lângă golul victoriei care poate ar fi fost unul nedrept după aspectul jocului.   

La finalul acestei confruntări, George Niculuţ (foto), antrenorul echipei Flacăra Filipești de Târg a spus: ”Un meci bun între două echipe care și-au dorit să joace cu adevărat fotbal. Am întâlnit o formație preocupată de joc, bine așezată în teren. În final puteam câștiga însă eu spun că rezultatul este unul echitabil”.

Tot pe marginea acestei partide, Alin Dinu (foto), antrenorul formației oaspete a declarat: ”A fost un meci de luptă, împotriva unei echipe care a practicat un fotbal curat. Apreciez efortul pe care l-au depus băieții mei și consider că rezultatul final a mulțumit ambele echipe”.

Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Mănescu - Cobeanu, Ungureanu, Savu, Badea (cpt), Petrescu, Baciu, Marin, Drăgan, C. Rada, Nedelcu. Au mai fost folosiți: Bucura și Filip. Conform ”țintarului”, următorul episod se va derula la finele săptămânii viitoare, atunci când jucătorii din Şotrile vor primi vizita liderului, formația A.S. Târgşorul Vechi Stănceşti. 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu