Un rezultat mai bun pentru gazde!

Prahova Tinosu - C.S. Şotrile 1-1 (0-1)


Pentru pupilii lui Ionuț Mănescu, președintele grupării din Şotrile, jocul de la Tinosu putea însemna un nou început de drum, o reabilitare în fața propriilor fani după semi-eșecul din etapa trecută. De această dată elevii antrenorului Alin Dinu au evoluat cu o altă atitudine față de meciul trecut, mult schimbată în bine, dar în final nu au reușit să - și treacă în cont cele trei puncte puse în joc, în fața unei formații mult mai slab cotate în clasament. Sigur, calitatea acestui joc a fost influențată și de un vânt puternic care într-un fel sau altul a decis rezultatul final dar în continuare fotbaliștii din Şotrile rămân datori în fața celor care cred și sunt alături de ei. Unicul gol al oaspeților a fost opera lui Gabi Lupu.

Pe marginra acestui meci în care oaspeții porneau cu prima șansă, Alexandru Savu (foto), noul stâlp al defensivei din Şotrile a spus: ”Am avut șansa noastră dar nu a fost să fie. În plus vântul a fost inamicul numărul 1 pentru ambele echipe. Din nou nu am reușit să finalizăm cele câteva ocazii avute și rămânem în continuare deficitari la acest capitol. Urmează un meci în care nu mai avem voie să facem pași greșiți și sper că sunt în asentimentul noilor mei colegi că trebuie să ne prezentăm 100% apți de joc”.

Distribuția oaspeților a avut următoarea componență: Mănescu - Cobeanu, Ungureanu, Savu, Badea, Lupu (cpt), Drăgan, C. Rada, Marin, Tănăsoiu, Tănase. Au mai fost folosiți: Baciu și Petrescu. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când pe stadionul ”Rafinăria”, Gabi Lupu & Co. vor primi vizita jucătorilor de la Spicul Poienarii Rali.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu