Victorie la limită pentru Atletic!

Atletic United - Voința Vărbilău 2-1 (1-0)  


Aflați la un ecart de patru lungimi în spatele liderului, se părea că fotbaliștii ploieșteni vor avea o misiune facilă în fața unei echipe care se afla în partea de mijloc a clasamentului. Totuși, evoluția gazdelor s-a desfășurat pe un fond de relaxare în fața unei formații luptătoare care în multe momente s-a apărat supranumeric. Golurile învingătorilor au fost opera lui Adrian Ilie și Horia Nicolae. Una peste alta, ploieștenii se pot declara mulțumiți de rezultat dar și de faptul că fotbaliștii din Păulești au obținut numai un punct pe stadionul din Bănești, diferența reducându-se în acest moment la două puncte.

La finalul partidei, ”principalul” Cristi Burlacu (foto) a spus: ”Un meci greu cu o formație ambițioasă desfășurat pe un fond de relaxare din partea noastră. Am avut mai multe oportunități de a marca dar lipsa de inspirație a făcut ca scorul să nu fie unul mai substanțial”.

Tot pe marginea acestei partide, experimentatul atacant al formației gazdă, Narcis Ţânţaru (foto),  a declarat: ”A fost un joc dominat de noi în fața unei echipe care s-a apărat pe două linii. Consider că după rezultatul de egalitate obținut de lider la Bănești, care ne-a apropiat la două puncte, lupta pentru promovare devine și mai atractivă. Avem cel mai bun lot și în continuare vom aborda fiecare joc la victorie”.   

Primul ”11” aruncat în luptă de Cristi Burlacu și Mihai Negreanu a avut următoarea componență: Marinică – Mihăilă, Nițu (cpt), Oprea, Anghel, Bencea, Nicolae, Radu, Ad. Ilie, Vintilă, Ţânțaru. Pe parcursul partidei au intrat Dima, Stoica, Jitaru, Burlacu și Ghiță. După acest joc, Nițu și colegii lui vor încrucișa armele pe terenul formației C.S. Cornu cu jucătorii conduși de pe margine de antrenorul Dragoș Mihalache.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu