Deznodământ previzibil!

Tricolorul Breaza - Unirea Urlați 4-2 (2-0)



Elevii antrenorilor Costin Plăvache și Laurențiu Urdea și-au acontat toate cele trei puncte grație unui lot mult mai valoros față de cel al formației oaspete. Cum era de așteptat, vioara întâi a fost echipa gazdă care și-a creat multe oportunități de a înscrie la poarta adversă. Toader (`11), Yasin (`44, 66) și Ioniță (`80) au semnat victoria fotbaliștilor brezeni care au confirmat încă o dată parcursul remarcabil din acest sezon. Tricolorul a început cu: Iscru - Stoica, O. Gheorghe (cpt), Toader, Musea, Roșu, Duricu, Ştefănoiu, Dumitru, Yasin, Ioniță. Au mai jucat: Jaga, A. Chivu, C. Gheorghe, Vișan, Atănăsoaie.

Legat de rezultatul acestui meci, diectorul clubului Marius Vișan (foto) a spus: ”A fost un meci cu un ritm destul de bun pe care l-am dominat și câștigat meritat. Scorul putea fi mult mai mare în condițiile în care s-au irosit 6-7 oportunități de a marca. Încercăm de la etapă la etapă să arătăm cât mai bine și dăm în continuare credit tinereții”.

În continuare, ziua de marți va aduce pentru fotbaliștii brezeni o deplasare la Drajna unde se vor afla față în față cu colegii lor de la Teleajenul Vălenii de Munte.

Foto - CSO Tricolorul Breaza

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu