Echipa din Cornu tace și le face!

Teleajenul Vălenii de Munte - C.S. Cornu 2-6 (1-4)


În etapa cu numărul 29 care a coincis cu o deplasare la Drajna, în disputa cu Teleajenul Vălenii de Munte oaspeții au câștigat clar, 6-2, dovedind încă o dată că bagheta antrenorului Dragoș Mihalache poate face minuni, cel puțin în această ediție de campionat. De altfel, până acum jocul cornenilor a surprins într-un mod plăcut, nefiind deloc întâmplătoare poziția din clasament ocupată la ora actuală. Practic, cu cinci etape până la finalul stagiunii, se poate spune că Bârsănel & Co. au șanse reale de a se bate la promovare cu celelalte două candidate, C.S. Păulești și Atletic United. Golurile vizitatorilor au fost trecute în contul lui Șovăială (2), Micloiu, Butoiu, Anghel și Sandu (pen.)

Pe marginea acestei partide, Dragoș Mihalache (foto), antrenorul formației oaspete a declarat: ”Sunt bucuros și mulțumit de joc și de rezultat. Suntem o echipă care etapă de etapă tratează cu seriozitate fiecare meci și rezultatele se văd. Important este că suntem pe podium și cu cinci runde înainte de final, în disputa pentru promovare, orice este posibil”.

Distribuţia echipei din Cornu a fost: Cojocaru - Neacșu, Savu, Bîrsănel (cpt), Butoiu, Sandu, Filip, Zamfir, Anghel, Micloiu, Șovăială. Au mai jucat: Voiculescu, Ducu și Iancu. Următorul obstacol pentru corneni se va numi A.S. Strejnic, meciul urmând să se dispute pe teren propriu la finele săptămânii viitoare.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu