Eșec sever pentru oaspeți!

Prahova Nedelea - C.S. Şotrile 5-0 (3-0)


După victoria din etapa trecută, atunci când elevii lui Alin Dinu au avut o prestație notabilă acum aceștia nu au mai reușit un rezultat pozitiv. Cum se întâmplă destul de des la nivelul acestui eșalon, tehnicianul din Şotrile nu a mai putut să trimită în teren același ”11” folosit în partida precedentă. Acest lucru s-a simțit din plin în economia unui joc stăpânit de către gazde care la final și-au conturat o victorie clară. A fost o înfrângere care a lăsat un gust amar vizitatorilor mai ales prin proporțiile scorului. Rămâne ca fotbaliștii din Şotrile să uite cât mai repede acest episod și să privească cu încredere următoarea partidă care se va desfășura la finele săptămânii viitoare.



Pe marginra acestui meci în care gazdele porneau cu prima șansă, antrenorul Alin Dinu (foto),  a spus: ”Un meci dificil în care noi nu am reușit să ne ridicăm la valoarea adversarului. Din păcate am avut lipsă câțiva titulari și a trebuit să recurg la câteva improvizații care nu au dat satisfacție. Am plătit tribut unor greșeli din apărare care au demoralizat întreaga echipă. În repriza secundă puteam reduce din diferență dar s-au irosit bune ocazii de a înscrie. Trebuie să trecem cât mai repede peste acest eșec neașteptat și să încercăm să evoluăm mult mai bine în meciurile care au mai rămas de disputat în acest sezon”.

Distribuția oaspeților a avut următoarea componență: Țapu - Filip, Baciu, Ungureanu, Badea, Lupu (cpt), Petrescu, Bucura, Marin, C. Radă, Banu. A mai jucat Mănescu.

Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când pe stadionul ”Rafinăria”, Gabi Lupu & Co. vor primi vizita jucătorilor de la Viitorul Poienarii Burchii.

Foto - A.S. Prahova Nedelea

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu