Gazdele nu concep decât victoria!

C.S. Şotrile - Viitorul Poienarii Burchi      


După eșecul drastic suferit pe stadionul din Nedelea, elevii antrenorului Alin Dinu nu au altă opțiune decât să se reabiliteze față de proprii suporteri cu un rezultat pozitiv în meciul de acasă pe care-l vor susține împotriva formației Viitorul Poienarii Burchi. În etapa trecută, jucătorii din Poienarii Burchi au pierdut pe teren propriu, 4-5, cu Avântul Măgureni și ocupă o poziție inferioară în clasament. În acest moment, cele două competitoare au următoarele locuri în clasament:

7.      C.S. Şotrile         22     8  8     6     27 - 35    32p

11.    Viitorul                23     6  4   13     55 - 77    22p

Conform calculelor hârtiei, echipa gazdă pornește drept favorită cu condiția ca toți componenții lotului să fie apți de joc iar evoluția lor să se ridice la cotele așteptate. Rămâne de văzut dacă jucătorii șotreni vor strânge cu adevărat rândurile și vor înțelege că nimeni nu are dreptul să păcălească fotbalul.



Pe marginea acestei partide, Dragoș Marin (foto), una dintre “rotițele“ importante ale echipei din Şotrile a ținut să precizeze: ”Suntem în fața unui meci dificil. Noi venim după un eșec usturător pe care încercăm să-l uităm cât mai repede. Încercăm să avem tot lotul complet și sper într-o mobilizare a băieților. Evident, cu toții ne dorim victoria”.



Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni, Ionuț Mănescu (foto), președintele grupării din Şotrile, a spus: ”În opinia mea ne așteaptă un meci foarte greu. Sper să ne revenim după insuccesul din etapa trecută de la Nedelea, atunci când jocul nostru nu prea a funcţionat. Trebuie să strângem rândurile, să demonstrăm că din punct de vedere valoric suntem superiori adversarilor”.

Așadar, rămâne de văzut și replica oaspeților într-un joc în care așteptările conducerii clubului din Şotrile sunt destul de mari. Această confruntare poate devenii una interesantă și fanii celor două formații au posibilitatea să-și vadă la lucru idolii, duminică dimineața, începând cu ora 11,00. Partida se va disputa pe stadionul “Rafinăria“ din Câmpina și va fi arbitrată la centru de Mihai Amorăriței, ajutat la cele două linii de Alexandru Chioibasu și Alexandru Dima. În calitate de observator va oficia, din partea A.J.F. Prahova, Vasile Bădilă.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Prahova Tinosu - C.S. Şirna Varnița

► Spicul Poienarii Rali - A.S. Gorgota

► Flacăra Filipeşti de Târg - Viitorul Predeşti

► A.S. Târgșorul Vechi Stăncești - C.S. Ariceşti Rahtivani

► Avântul Măgureni  - Unirea Cocorăştii Colţ

► Olimpia Comarnic - Prahova Nedelea

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu