O deplasare pentru ”adevăr”!

Prahova Nedelea - C.S. Şotrile 


Frumoasa victorie obținută în fața Olimpiei din Comarnic, una dintre candidatele la promovare, scor 1-0 prin golul înscris de Flavius Rada, a fost îndelung savurată după fluierul de final al ”centralului” Laurențiu Piciu de către jucătorii gazdă. A fost dacă se poate spune așa o revanșă mult așteptată dar greu digerată de jucătorii din Comarnic care au mai pierdut puțin din turație în tentativa de a promova într-un eșalon superior. Dar cum un meci se termină și altul se profilează la orizont, pentru elevii antrenorului Alin Dinu urmează o nouă confruntare cu una dintre formațiile redutabile ale seriei, este vorba de gruparea Prahova din Nedelea. La această oră liniile de clasament ale celor două competitoare se prezintă astfel:

5.      Prahova              22  11  6   5     72 - 41    39p

7.      C.S. Şotrile         21    8  8   5     27 - 30    32p

În mod normal, dacă se aplică regula, formația învingătoare nu se schimbă, primul ”11” din Şotrile ar putea avea următoarea configurație: Țapu - Filip, Cobeanu, Ungureanu, Badea, Lupu, Marin, Bucura, Baciu, F. Rada, Tănase. Se cuvine o remarcă în plus pentru tânărul portar Răzvan Țapu, care în ciuda staturii sale a fost în permanență la post, având intervenții salutare în fața atacanților adverși. Rămâne de văzut, în ce măsură toți cei menționați vor putea fi prezenți la acest joc.



Pe marginea acestei partide, Ovidiu Toporaş (foto), unul dintre oficialii echipei din Şotrile a ținut să precizeze: :”Încet, încet ne apropiem de finalul stagiunii. Venim după o victorie frumoasă împotriva unei echipe care candidează la promovare. Noi trebuie să coborâm cu picioarele pe pământ și să tratăm cu seriozitate toate jocurile care au mai rămas de disputat. Mai sunt patru etape și o restanță, toate foarte dificile în sensul că vom întâlni echipele de la vârf, printre care și alte două candidate la promovare. Chiar dacă nu suntem în postura de favoriți fiți convinși că ne vom juca șansele cu ardoare numai pe gazon. Nu dorim să existe suspiciuni sau speculații pe această temă”.



Legat de jocul de duminică, Ionuț Mănescu (foto), președintele grupării din Şotrile a spus: ”Întâlnim una dintre echipele bune din serie și sperăm să facem o figură frumoasă. Chiar dacă plecăm cu șansa a doua eu am încredere în băieți că vor face un joc bun. În continuare avem un program dificil, urmând să întâlnim numai formații care sunt în partea superioară a clasamentului. Pentru noi este un bun prilej de a ne măsura forțele, de a oferii jocuri de calitate fanilor noștri și de ce nu, și rezultate pozitive”.

Așadar, acest nou episod este programat duminică dimineața, pe stadionul din Nedelea, începând cu ora 11.00. Jocul va fi condus la centru de Florin Bureață ajutat la cele două linii de Cristian Nicolescu și Alexandru Săcuiu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Petre Butufei.

Înainte de disputarea acestei etape, programul mai cuprinde următoarele meciuri:  

► A.S. Gorgota - Prahova Tinosu

► Viitorul Predeşti - Spicul Poienarii Rali

► Viitorul Ariceşti Rahtivani - Flacăra Filipeşti de Târg

► Unirea Cocorăştii Colţ - A.S. Târgșorul Vechi Stăncești

► Viitorul Poienarii Burchi - Avântul Măgureni

► C.S. Şirna Varniţa - Olimpia Comarnic

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu