Oaspeții sunt tot mai aproape de baraj!

Tricolorul Breaza - C.S. Păulești 1-2 (0-0)


Orice alt rezultat în afară victoriei ar fi însemnat pentru jucătorii din Păulești micșorarea șanselor de a obține o promovare care la un moment dat se profila cu certitudine la orizont. Una peste alta, a fost un succes al vizitatorilor care a produs multă tristețe în rândul celorlalte pretendente la promovare, C.S. Cornu și Atletic United. Chiar dacă matematic se mai pot schimba lucrurile, trupa lui Florin Pripu a luat o opțiune serioasă și se poate considera încă de pe acum cu biletele în buzunar pentru barajul promovării. După o primă repriză în care cele două echipe și-au împărțit numărul de ocazii, fiecare având două oportunități de a  marca, în partea secundă tabela a fost deblocată de către oaspeți prin Comnoiu (`51). Bucuria vizitatorilor a fost de scurtă durată pentru că șapte minute mai târziu, Duricu a înscris golul egalizator. Și cum ocaziile se răzbună, Dumitrache ratând în două situații clare de gol, oaspeții au avut ultimul cuvânt în minutul 90 când au dat lovitura de grație prin Saulea. În disputa de astăzi, Tricolorul a evoluat în următorul „11”: Iscru - Musea, Toader, Ov. Gheorghe (cpt), Stoica, Roșu, Duricu, Dumitru, Ştefănoiu, Ioniță, Vișan. Au mai jucat: Yasin, Dumitrache și Atănăsoaie.

Pe marginea acestui meci, ”principalul” Costin Plăvache (foto) a spus: ”Un joc bun împotriva echipei care a dominat acest campionat. Oaspeții și-au jucat ultima carte pentru a obține dreptul de a juca barajul și pot spune că au reușit și cu puțină șansă să ne învingă. Acesta este fotbalul și noi trebuie să mergem înainte”.

În continuare, pentru fotbaliștii brezeni la orizont se profilează mai întâi o restanță pe teren propriu cu C.S.C. Măneciu și mai apoi un derbi zonal, programat la finele săptămânii viitoare, pe stadionul ”Parc” urmând să sosească C.S. Cornu.

Foto - CSO Tricolorul Breaza 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu