Olimpia îngenunchiată la Câmpina!

C.S. Şotrile - Olimpia Comarnic 1-0 (1-0)


Bucurie mare în rândul jucătorilor gazdă pe stadionul ”Rafinăria”,  la finalul unui joc în care fotbaliștii de la Olimpia Comarnic au suferit un eșec cu totul neașteptat. ”Sincer, nu mi-a fost frică de acest joc chiar dacă întâlneam una dintre formațiile puternice ale seriei care își dorește foarte mult să obțină promovarea la finele acestei ediții de campionat. Bucuria este cu atât mai mare, dacă ținem cont că este prima victorie oficială pe teren propriu în istoria întâlnirilor directe”, declara la finalul jocului de la Câmpina, Ionuț Mănescu, președintele grupării din Şotrile. În prezența unei numeroase asistenţe, chiar dacă nu se întâlneau două echipe câmpinene, elevii antrenorului Alin Dinu, au știut să gestioneze foarte bine un joc în care fotbaliștii din Comarnic erau creditați ca principali favoriți. Inspirația stafului tehnic din Şotrile de a introduce în primul ”11” pe Țapu, Bucura sau Baciu a contribuit într-o mare măsură la realizarea acestei victorii deosebite.

”Îi felicit pe băieți pentru angajamentul și determinarea de care au dat dovadă. Chiar eu i-am încurjat la începutul partidei, spunându-le că presiunea este pe jucătorii oaspeților. S-a văzut de altfel că jocul vizitatorilor a avut multe momente de nesiguranță care a culminat cu gafa portarului din Comarnic la șutul lui Flavius Rada”, a ținut să adauge același Ionuț Mănescu (foto), președintele grupării gazdă.

Autorii acestei frumoase victorii au fost: Țapu - Filip, Cobeanu, Ungureanu, Badea, Lupu (cpt), Marin, Bucura, Baciu, F. Rada, Tănase. Au mai jucat: Tănăsoiu și C. Rada. Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când pe stadionul din Nedelea,  Gabi Lupu & Co. vor încrucișa armele cu jucătorii de la Prahova.

- Galerie foto -








Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu