Remiză albă!

C.S. Şotrile - Viitorul Poienarii Burchi 0-0


După dușul rece de la Nedelea, elevii lui Alin Dinu au revenit în fața propriilor suporteri, de această dată întâlnind o formație mai slab cotată. Cu o garnitură aproape completă, C.S. Şotrile a fost formația care a controlat cu autoritate jocul dar lipsa de concentrare și inspirație în fața porții a făcut că tabela să rămână imaculată. Majoritatea acțiunilor de atac s-au spart la marginea careului mare în fața unei grupări oaspete care s-a mulțumit să facă antijoc, singura grijă fiind aceea de a arunca mingea la întâmplare.  

Legat de acest joc, Gabi Lupu (foto) căpitanul gazdelor a declarat: “Ce pot să spun? Consider că per ansamblu am fost la conducerea acestei partide dar ne-a lipsit luciditatea în fața porții adverse. Îmi pare rău că nu am reușit să ne impunem și pe tabelă dar acesta este fotbalul. În continuare avem un program foarte greu, urmând să întâlnim două formații puternice care la această oră sunt în cărțile promovării. Pentru noi este un bun prilej să ne mobilizăm și mai bine, să dăm o replică cât mai bună și să oferim un spectacol de calitate fanilor noștri“.  

Pe marginra acestui meci în care gazdele porneau cu prima șansă, antrenorul Alin Dinu (foto),  a spus: ”A fost un rezultat nedrept ținând cont că am dominat cu autoritate în acest meci. Am avut câteva ocazii clare de gol dar ne-a lipsit luciditatea în fața porții. Sperăm să evoluăm mult mai bine în meciurile care au mai rămas de disputat în acest sezon”.

Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Mănescu - Ungureanu, Cobeanu, Corneanu, Savu, Badea, Lupu (cpt), Marin, C. Rada, Banu, Tănase. Au mai jucat: F. Rada, Bucura, Filip, Petrescu.

Următorul episod se va consuma la finele săptămânii viitoare, atunci când Gabi Lupu & Co. se vor deplasa pe terenul din Cocorăştii Colţ  unde vor întâlni echipa locală Unirea, nimeni alta decât deținătoarea fotoliului de lider.  

 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu