Trei puncte mari pentru corneni!

C.S. Cornu - A.F.C. Bănești 2-1 (1-0)    


Un alt derbi zonal de tradiție s-a consumat în această dimineață la Cornu unde gazdele au reușit să se impună în fața unui adversar dificil situat în partea superioară a clasamentului. A fost un joc disputat sub semnul echilibrului în care nu au lipsit fazele de poartă. În final, Zeița Fortuna a surâs gazdelor prin golurile certificate de Sandu și Anghel, oaspeții reducând din diferență prin Vasile. Cu două etape înainte de final, aflată în lupta pentru câștigarea seriei, gruparea din Cornu depinde în mare măsură și de jocul rezultatelor, lupta ducându-se în trei, alături de C.S. Păulești și Atletic United.

► C.S. Cornu: Cojocaru - Talianu, Neacșu, Bîrsănel (cpt), Filip, Zamfir, Iancu, Anghel, Cârstian, Popa, Sandu. Au mai jucat: Şovăială și Micloiu.

Antrenor: Dragoș Mihalache

► A.F.C. Bănești: Negreanu - Nichifor, Banu, Merluță, Albină, Vasile, Ilioiu, Chirilă, Burlacu, Nae (cpt), Bridinel. Au mai evoluat: Gânju și Dumitrache.

Antrenor: Ciprian Copilu și Octavian Gânju

Pentru Bîrsănel & Co. urmează un joc în deplasare, în compania formației Tricolorul Breaza, în timp ce fotbaliști din Bănești vor lua cap-compas stadionul din Mănești unde vor întâlni formația locală.

Declarații după joc:

Nicolae Vereu (președinte C.S. Cornu) :

“Un joc frumos, destul de aprig între două formații bune pentru nivelul seriei noastre. Mai avem de disputat două etape dar așteptăm în continuare și jocul rezultatelor pentru a spera să prindem primul loc din clasament“.

Bogdan Merluţă (jucător A.F.C. Bănești) :

“În opinia mea a fost un meci cu multe momente de echilibru din care nu au lipsit ocaziile de gol. Din păcate nu am reușit să înscriem și în schimb am primit două goluri după care am redus din diferență și cam așa s-a scris istoria acestui joc“. 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu