Umilință și rușine pentru jucătorii din Brazi!

A.F.C. Bănești - C.S. Brazi 11-1 (7-1)


Confruntați în ultimul timp cu multe accidentări dar și cu o înfrângere neașteptat de severă la mijlocul acestei săptămâni, 0-5 în fața grupării Atletic United, băneștenii nu și-au mai permis să facă pași greșiți. De altfel chiar ar fi fost foarte greu să se întâmple acest lucru în fața unei formații care a venit să facă numai figurație. Oaspeții au suportat cu mult stoicism o nouă umilință, nefiind la prima abatere în acest sezon, și se pune întrebarea ce mai reprezintă fotbalul în astfel de condiții. Practic o pierdere de timp pe care unii conducători de cluburi care nu au nici un fel de scuze, cum este și cazul celor din Brazi și nu numai, preferă să se facă de rușine pe ei și localitățile pe care le reprezintă.

Lista marcatorilor a grupării gazdelor a cuprins numele lui Bridinel (4), Nae (foto-sus) (3), Puchea (3) și Albină. După meci, Ciprian Copilu (foto-jos)principalul”  A.F.C. - ului a declarat: ”Ce pot să mai spun după un asemenea meci? Sunt dezamăgit că în Liga A Prahova există asemenea formații care păcălesc fotbalul. Au mai rămas cinci etape din acest campionat  și încercăm să obținem cât mai multe puncte”.


Distribuţia echipei din Băneşti a fost: Negreanu - Nichifor, Gânju (cpt), Chirilă, Albină, Socet, Puchea, Ilioiu, Bălan, Nae, Bridinel. Pe parcurs au mai fost introduși: Merluță, Dumitrache, Burlacu, Vasile și Banu. În următoarea etapă, elevii lui Ciprian Copilu și Octavian Gânju vor juca în deplasare împotriva formației C.S. Berceni.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu