Un joc de totul sau nimic pentru oaspeți!

C.S. Şotrile - A.S. Targşorul Vechi Stănceşti


Indiscutabil, finalul Superligii B1 Vest a devenit unul de-a dreptul captivant, trei formații luptându-se pentru primele două poziții ale clasamentului care înseamnă promovarea într-un eșalon superior. În acest moment, cu două etape înainte de final, liniile de clasament ale celor trei grupări se prezintă astfel:

1. Unirea Cocorăști            24     19  2   3     102 - 29    59p

2. Olimpia Comarnic           24     18  1   5       71 - 30    55p

3. Targ. Vechi Stăncești      23     16  5   2       84 - 38    53p    

Interesant de urmărit în această ecuație va fi și restanța de la mijlocul acestei săptămâni, atunci când C.S. Şotrile va primi vizita echipei A.S. Targşorul Vechi Stănceşti, una dintre pretendentele la promovare. În runda trecută, ambele grupări au terminat la egalitate partidele pe care le-au susținut pe teren propriu iar în tur, în meci direct, jucătorii din Stănceşti s-au impus cu scorul 2-0. Sigur, calculele hârtiei indică drept favorită formația oaspete, victoria fiind singura opțiune care o mai poate ține în cărțile promovării. În aceste condiții presiunea în tabăra vizitatorilor va fi una foarte mare, spre deosebire de gazde care practic nu au nimic de pierdut. Interesul pentru acest meci vine și din partea fanilor echipei Olimpia care pot parcurge fără probleme distanța Comarnic - Câmpina, având posibilitatea să fie prezenți în tribunele stadionului ”Rafinăria”, intrarea fiind liberă.   

Cu privire la această confruntare, Ionuț Mănescu (foto), președintele clubului din Şotrile a spus: ”Evident, pornim cu șansa a doua dar abordăm această întâlnire cu toată seriozitatea. Sper să avem la dispoziție cel mai bun ”11” și sunt convins că putem pune probleme. Dacă recent am învins Olimpia Comarnic, nu văd de ce nu putem repeta același scenariu. Nu avem ce pierde și nu vom face jocul nimănui. Presiune va fi doar în tabăra adversarilor noștri. Sper într-un spectacol fotbalistic de calitate”.

În acest moment, echipa din Şotrile bifează locul 7 cu 33 de  puncte acumulate. Rămâne de văzut dacă elevii antrenorului Alin Dinu pot face față și acestui joc în care adversarul pornește cu prima șansă. Așadar, miercuri după-amiază, pe stadionul ”Rafinăria”, ora 18.00, C.S. Şotrile va întâlni într-un joc de atracție echipa A.S. Targşorul Vechi Stănceşti. Partida va fi arbitrată la centru de Mihai Safta, ajutat la cele două linii de Costin Drăgănescu și Cristian Nicolescu. În calitate de observator va oficia, din partea A.J.F. Prahova, Ion Andreoiu.    

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu