Un nou succes pentru corneni!

C.S. Cornu - C.S.C. Berceni 2-0 (1-0)


Gruparea prezidată de Nicu Vereu continuă seria victoriilor, de această dată în postura de victimă fiind echipa C.S.C. Berceni. Cu un ”11” stabil, antrenorul Dragoș Mihalache și elevii săi au știut să desfacă lacatul apărarii oaspeților în două momente care de fapt au condus la un succes meritat cu șase etape înainte de finalul campionatului. Cele două reușite ale gazdelor au fost opera lui Sandu (`30) din penalty și Butoiu (`80)

La finele jocului, Iustin Șovăială (foto), unul dintre atacanții echipei din Cornu, a declarat: Indiscutabil, o victorie meritată a noastră în fața unei formații care totuși a dat o replică destul de curajoasă, preferând pe parcursul partidei arma contraatacului. Suntem mulțumiți de joc în condițiile în care s-a acumulat o vizibilă stare de oboseală mai ales după această etapă intermediară programată imediat după cea de sâmbătă. Sperăm să ne revenim cât mai rapid și în continuare să acumulăm cât mai multe puncte

Formația corneană a început cu: Cojocaru - Neacșu, Bârsanel (cpt), Butoiu, Sandu, Filip, Savu, Zamfir, Anghel, Șovăială, Micloiu. A mai fost folosit și Ducu.

Următorul obstacol pentru corneni se va numi Teleajenul Vălenii de Munte, o formație de mijlocul clasamentului pe care o vor vizita la finele acestei săptămânii.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu