Victorie cu gândul la lider!

C.S. Cornu - A.S. Strejnic 5-1 (5-0)


Chiar dacă lotul este unul restrâns în ultimul timp din punct de vedere numeric, echipa din Cornu își continuă parcursul foarte bun din această ediție de campionat. În fața unei formații a cărei replică a fost aproape inexistentă, cornenii au făcut o repetiție generală în perspectiva următorului joc, cel de pe terenul liderului. A ieșit o victorie clară care a scos încă odată în relief forța și unitatea de grup a echipei conduse de pe margine de Dragoș Mihalache, unul dintre cei mai apreciați antrenori prahoveni la această oră. Distribuţia echipei din Cornu a fost: Cojocaru - Neacșu, Bârsan (cpt), Filip, Neacșu, Butoiu, Zamfir, Micloiu, Anghel, Sandu, Șovăială. Au mai jucat: Iancu, Ducu și Cârstian.

La final, Dragoș Mihalache (foto), antrenorul grupării din Cornu a declarat: ”La acest scor prea multe nu ar fi de spus. Băieții au evoluat, să spun așa, în nota obișnuită și firesc consecințele s-au văzut pe tabelă. Pentru noi urmează un joc mai dificil, adică pe terenul formației C.S. Pãuleşti și nu ascund faptul că îmi doresc ca în acest meci să dăm un gol mai mult ca adversarii noștri”.

Așadar, următorul obstacol pentru corneni se va numi C.S. Păulești, meciul urmând să se dispute în deplasare, mai precis în runda intermediară programată marți, ora 18.00. Se prefigurează un spectacol fotbalistic de calitate pe terenul liderului, întâlnirea aducând față în față două dintre cele mai puternice formații din Liga A Prahova.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu