Victorie fără emoții!

Unirea Urlați - C.S. Cornu 1-3 (1-1)


Creditată cu una dintre cele mai bune apărări din Liga A Prahova, trupa condusă de Dragoș Mihalache a reușit o victorie clară împotriva unei echipe situate în a doua jumătate a clasamentului. Chiar dacă gazdele au încercat să ofere o replică în măsura posibilităților, până la urmă elevii antrenorului Dragoș Mihalache au câștigat cu 3-1 completând un parcurs remarcabil înregistrat de-a lungul acestei ediții de campionat. De menționat și două eliminări în contul fiecărei formații. Golurile vizitatorilor au fost marcate de: Micloiu, Sandu și Anghel.

Pe marginea acestui joc, antrenorul Dragoș Mihalache (foto) a declarat: “Am făcut un joc bun în fața unei echipe care după cum am văzut a dat credit tinereții. Sunt mulțumit de rezultat și de jocul elevilor mei care prin valoare au reușit să facă diferența“.  

Distribuţia echipei din Cornu a fost: Cojocaru - Neacșu, Bîrsănel (cpt), Savu, Filip, Iancu, Zamfir, Anghel, Ducu, Șovăială, Micloiu. A mai jucat Sandu. Următorul obstacol pentru corneni se va numi C.S. Berceni, meciul urmând să se dispute pe teren propriu, marți, cu începere de la ora 18.00.

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu