Victorie și încredere pentru meciul de la Cornu!

A.F.C. Bănești - A.S. Strejnic 6-1 (3-0)


Puțin șifonați după înfrângerea din etapa trecută, elevii antrenorilor Ciprian Copilu și Octavian Gânju și-au revenit la cotele obișnuite, câștigând la un scor ce nu necesită prea multe comentarii. Per ansamblu, jucătorii gazdă au avut o comportare notabilă care nu a mai lăsat loc de interpretări în fața unei formații modeste care la această oră defilează în subsolul clasamentului. Gabriel Nae (3), Vasile, Bogdan Ilioiu (foto-jos) și Marian Nichifor au semnat succesul meritat al gazdelor.

Distribuţia echipei din Băneşti a fost: Negreanu - Nichifor, Merluță, Chirilă, Albină, Bălan, Ilioiu, Burlacu, Vasile, Bridinel, Nae (cpt). Au mai jucat: Copilul, Mârzea, Gânju, Dumitrache și C. Burchi. În următoarea etapă, care se va disputa la finele acestei săptămâni, fotbaliștii din Bănești vor întâlni în deplasare echipa C.S. Cornu.

Legat de acest meci, Vasile Iacob (foto-sus) unul dintre oficialii echipei gazdă a declarat: “Un joc în care am fost superiori la toate capitolele. Mă bucur că evoluția băieților a fost mult schimbată în bine față de cea din runda trecută. Am arătat destul de bine în teren și încercăm să adunăm cât mai multe puncte. Următorul meci înseamnă o confruntare de atracție, de această dată mergem la Cornu, unde întâlnim formația locală care în acest moment deține fotoliul de lider. Îmi doresc să facem o figură cât mai frumoasă și bineînțeles un rezultat pozitiv în favoarea noastră“

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu