C.S. Şotrile, sperietoarea granzilor!

C.S. Şotrile - A.S. Targşorul Vechi Stănceşti 2-2 (2-2)


Miercuri după-amiază, stadionul Rafinăria a găzduit un joc restanță a Superligii B1 Vest Prahova. S-au aflat față în față două echipe cu obiective diferite. Aflați în lupta pentru promovare, jucătorii din Stănceşti își jucau una dintre ultimele cărți în tentativa de a prinde unul din primele două locuri ale clasamentului. Numai că C.S. Şotrile a oferit din nou o mobilizare exemplară într-o dispută de atracție, așa cum s-a întâmplat în urmă cu câteva etape atunci când o altă pretendentă la promovare, Olimpia Comarnic, a clacat pe gazonul arenei câmpinene. Bine așezați în teren, elevii antrenorului Alin Dinu au avut un început de vis, cu două reușite care au purtat semnăturile lui Alexandru Banu (foto) și Marin Dragoș.


Treziți la realitate, oaspeții au revenit pe tabelă prin două goluri, ultimul marcat din penalty, care au echilibrat raportul de forțe de pe gazon. După pauză, chiar dacă tabela nu a mai suferit modificări, spectatorii prezenți la această confruntare au avut parte de un joc plăcut ochiului, cu mult peste media acestui eșalon fotbalistic. Practic, fotbaliștii din Şotrile au avut o prestație admirabilă, apărându-și în mod corect șansele într-o partidă care putea crea unele suspiciuni. Începând cu portarul Ionuț Mănescu, remarcat prin câteva intervenţii de efect, și continuînd cu ceilalți jucători gazdă, cu toții merită felicitați ținând cont de adversarul întâlnit care prin acest rezultat și-a diminuat destul de mult șansele la promovare. De notat și bucuria unui mic grup de suporteri ai echipei Olimpia Comarnic, grupare aflată direct în lupta pentru promovare, care au întregit tabloul unui spectacol fotbalistic de calitate. Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Mănescu - Ungureanu, Cobeanu, Savu, Badea, Lupu (cpt), Marin, Drăgan, F. Rada, Banu, Tănase. Au mai jucat: Filip și Bucura. Următorul episod se va consuma la finele acestei săptămâni, atunci când Gabi Lupu & Co. se vor deplasa pe terenul din Cocorăştii Colţ  unde vor întâlni echipa locală Unirea, nimeni alta decât deținătoarea fotoliului de lider.  


Pe marginra acestui meci în care ospeții porneau cu prima șansă, antrenorul Alin Dinu (foto-sus),  a spus: ”Un meci frumos, cu un ritm bun în care am jucat de la egal la egal cu una dintre cele mai bune formații din serie. Îmi pare rău că nu am reușit să câștigăm mai ales că am avut ocazii la 2-0. Felicit băieții pentru caracterul de care au dat dovadă și pentru eforturile care le fac etapă de etapă să fie prezenți la jocuri. Am arătat că suntem un grup unit. Îmi doresc să continuăm pe aceași linie și în campionatul viitor alături de cei care ne ajută ca această echipă, C.S. Şotrile, să ocupe locul care-l merită în peisajul fotbalului prahovean”. 

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu