Final de sezon pentru C.S. Şotrile!

C.S. Şotrile - C.S. Ariceştii Rahtivani 0-1 (0-1)


Cu o garnitură aproape completă, C.S. Şotrile nu a reușit să-și îmbunătățească zestrea de puncte. Surprinzător, gazdele nu au mai repetat evoluția bună din meciurile precedente pe teren propriu, fiind în multe momente de nerecunoscut. Pe fondul unei nervozități inexplicabile, mai ales după ce oaspeții au deblocat tabela în prima parte a jocului, pupilii lui Alin Dinu au trebuit să părăsească terenul cu capetele plecate. Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Mănescu - Bucura, Savu, Cobeanu, Badea, Lupu (cpt), Marin, Tănăsoiu, Banu, F. Rada, Tănase. A mai jucat Petrescu.



Pe marginea acestui meci antrenorul Alin Dinu (foto),  a spus: ”A fost un joc pe care nu l-am putut gestiona așa cum ne-am dorit. Îmi pare rău că nu am reușit un rezultat pozitiv mai ales că am evoluat pe teren propriu. Acum, la final de sezon, trăgând linie, pot spune că suntem în grafic. Încheiem un campionat care ne-a adus o clasare mulțumitoare la mijlocul clasamentului. Sunt convins că se putea mai mult dar rămâne să ne pregătim mai bine și în sezonul viitor să avem o comportare și mai bună. Mulțumim acelor oameni care au fost lângă noi și ne-au sprijinit”.



La final, Ionuț Mănescu (foto), președintele din Şotrile a declarat: ”Din păcate jocul nostru a lăsat mult de dorit pe fondul unei nervozități care nu avea ce cauta într-un meci mai mult de palmares. Ca o primă concluzie pot spune că am terminat un sezon în care am întâmpinat multe obstacole. Mulțumesc jucătorilor noștri pentru eforturile care le-au făcut meci de meci. De asemenea vreau să mulțumesc sponsorilor și Consiliului Local din Şotrile care ne-au ajutat să trecem cu bine linia de sosire a acestui campionat. Important este și faptul că ne-am realizat obiectivul propus, adică un loc la jumătatea clasamentului. Urmează o pauză competițională după care vom porni la un nou drum”.

- Galerie foto -







Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu