În vizită la lider!

Unirea Cocorăștii Colț - C.S. Şotrile


Etapa cu numărul 25 (penultima) programează câteva meciuri care pot aduce încă de pe acum unele clarificări la vârful clasamentului care la această oră are următoarea configurație:

1. Unirea Cocorăștii           24     19  2   3     102 - 29    59p

2. Olimpia Comarnic           24     18  1   5       71 - 30    55p

3. Târg. Vechi Stancesti     24     16  6   2       86 - 40    54p

Conform regulamentului numai primele două competitoare vor face un pas înainte. Dacă Olimpia Comarnic și Targşorul Vechi Stănceşti vor susține două deplasări oarecum ușoare în această rundă, și Unirea Cocorăștii Colț pornește ca favorită în confruntarea de pe teren propriu. Printre echipele care pot încurca sau descurca ițele acestui final de campionat se poate număra și C.S. Şotrile care va da piept la acest final de săptămână cu liderul seriei.


Cu privire la acest meci, Ionuț Mănescu (foto), președintele clubului din Şotrile a spus: ”Ne așteaptă un alt joc dificil, de această dată pe terenul liderului. Încercăm să strângem rândurile și sper într-un joc bun al băieților. Nu va fi deloc ușor, mai ales că la mijlocul acestei săptămâni am susținut un alt joc și la acest nivel în mod sigur oboseala își va spune cuvântul. Dar acesta este fotbalul și fără sacrificii nu se poate”.

În acest moment, echipa din Şotrile ocupă locul 7 cu 34 de  puncte acumulate. Rămâne de văzut dacă elevii antrenorului Alin Dinu, după ce au încurcat socotelile jucătorilor din Stăncești și Comarnic, pot face față acestui joc în care adversarul pornește ca principal favorit. Așadar, duminică dimineața, C.S. Şotrile decolează spre Cocorăștii Colț unde va întâlni liderul seriei. Partida va fi arbitrată la centru de Iulian Popișteanu, ajutat la cele două linii de Alexandru Săcuiu și Gabriel Gheorghe. În calitate de observator va oficia, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Niță. 

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri: 

► Prahova Tinosu - Spicul Poienarii Rali

► A.S. Gorgota - Flacăra Filipeşti de Târg

► Viitorul Predeşti - A.S. Târgșorul Vechi Stăncești

► C.S. Ariceştii Rahtivani - Avântul Măgureni 

► Viitorul Poienarii Burchi - Olimpia Comarnic

► C.S. Şirna Varnița - Prahova Nedelea

Postări populare de pe acest blog

Remiză echitabilă

La orizont încă trei puncte pentru echipa lui Toni Ioniță?

O deplasare la Cornu